AfterDawn logo

McAfeen perustajan video: aseita, huumeita, paljasta pintaa ja virustorjuntaa

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Virustorjuntasovelluksestaan tunnetun McAfeen perustaja John McAfee on osoittautunut erikoiseksi hahmoksi, joka on yhtiönsä myymisen jälkeen ollut julkisuudessa muun muassa naapurinsa murhasta syytettynä sekä kansainvälisenä pakolaisena. Erikoinen tarina jatkuu uudella videolla, jossa McAfee neuvoo, miten virustorjunta poistetaan.

Etäisesti opetusvideota muistuttava videoteos ladattiin YouTubeen tänä aamuna. Tyylikkäästi toteutetulla videolla McAfee lukee muun muassa väitettyä asiakaspalautetta nimeään kantavan virustorjuntaohjelmiston toiminnasta. Alun jälkeen video saa erikoisemman käänteen, kun virustorjunnan poistaminen jää taustalle ja McAfee keskittyy huumeisiin, vähäpukeisiin naisiin ja useisiin aseisiin.

Video ei välttämättä sovellu työpaikalla katsottavaksi, mutta muutoin kyseessä on mielenkiintoinen ja hämmennystä herättävä videoteos.


Päivitys. Alkuperäinen video on poistettu, mutta video löytyy edelleen YouTubesta.

2 KOMMENTTIA

ArttuH5N11/2

Joo, mitäs hittoa. Oli kyllä outo ja vaivaannuttava videopläjäys McAfeelta.

Phoenix432/2

Toi oli hauska!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT