AfterDawn logo

Yle panostaa lisää HBO:n näkyvyyteen Suomessa

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen

Yleisradio aikoo lisätä amerikkalaisen Home Box Officen (HBO) sarjojen näkyvyyttä Yle Areenassa.

Aiemmin HBO:n sarjat ovat olleet näkyvissä televisioesitysten jälkeen netissä 14 päivää, mutta tulevaisuudessa jaksot nähdään Areenassa jo päivää ennen televisiolähetystä, minkä lisäksi ne säilyvät nähtävänä kuukauden ajan entisen kahden viikon sijasta. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.

"Uskon, että pystymme palvelemaan erityisesti sarjojen tosifaneja aiempaa paremmin tarjoamalla heille Yle Areenassa pidemmän esitysajan", kertoo kansainvälisen ohjelmahankinnan päällikkö Tarmo Kivikallio.

HBO:n sarjoihin lukeutuu muun muassa supersuosittu Game of Thrones, jonka toinen kausi alkaa Suomessa pian.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT