AfterDawn logo

Acerilta ennätyshalpa Android-tabletti helmikuussa

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Acer haastaa Googlen Nexus 7 -tabletin omalla seitsemän tuuman mallillana, jossa hinta on vedetty kunnolla alas. Acerin Iconia B1 maksaa Suomessa vain 139 euroa, kun sen lähin kilpailija Nexus 7 on reippasti yli satasen kalliimpi.

Halpa hinta näkyy toki myös komponenteissa, joissa on jouduttu säästämään. Acer markkinoikin Iconia B1:stä erityisesti ensimmäistä tablettiaan hankkiville kokeilijoille tai esimerkiksi lapsiperheille, joissa halutaan lasten käyttöön halvempi oma tableti.

Käyttöjärjestelmänä laitteesa on Android 4.1 Jelly Bean. Kuvien perusteella käyttöjärjestelmää ei juuri ole muokattu ja tarjolla on alkuperäisen oloinen Android-käyttöliittymä. Yksi laitteen heikoimmista kohdista on sen näyttö, joka toimii vain 1024x600 pikselin resoluutiolla.

Androidia vauhdittaa Mediatekin kaksiytiminen 1,2 GHz:n taajuudella toimiva prosessori (MTK 8317T). Tallennustilaa on 8 gigatavua ja laitteesta löytyy microSD-paikka. Laitteen ainut kamera on etupuolella ja sen kenno on 0,3 megapikseliä. Akku on 2710 mAh.


Iconia B1 tulee markkinoille helmikuussa.

3 KOMMENTTIA

Nikotiko1/3

vaikuttaa mielenkiintoselta. Vaikka tabletit onkin ihan turhia, niin tolla hinnalla kai semmosen lelunkin ihan mielellään hankkii.

hannibal_pjv2/3

Polaroidin m7 vaikuttaa vielä mielenkiintoisemmalta:
http://www.phonearena.com/news/Polaroid...-Spring_id38498

dj2emmppu (vahvistamaton)3/3

En malta odottaa milloin tämä tulee myyntiin kumpa jo se olisi kaupoissa.
ps:Malttamaton ostaja :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT