AfterDawn logo

Applelta odotetaan uusia lippulaivoja ensi vuoden puolivälissä

Sami Koivunen Sami Koivunen
4 kommenttia

Applen tavaratoimittajilta saatujen tietojen mukaan yritysjätti valmistelee seuraajaa iPhone 5 -puhelimelle ja seuraavan sukupolven iPad-tablettia, kertoo DigiTimes. Applen odotetaan tekevän komponenttitilauksia uusia iOS-laitteita ajatellen ensi vuoden maalis-huhtikuun välisenä aikana.

Taiwanilainen puolijohteiden valmistaja TSMC ja pakkausyritys Advanced Semiconductor Engineering ovat uutisten mukaan liittyneet osaksi Applen toimitusketjua. Maailman suurin puolijohdevalmistaja TSMC on jo varmistanut toimitussopimuksia tulevissa iOS-laitteissa käytettävistä mikropiireistä.

TSMC on ollut viime aikoina uutisotsikoissa muun muassa uuden sukupolven 20 ja 16 nanometrin tuotantotekniikoiden ja käänteisen Kiina-ilmiön tiimoilta.


Applelta odotetaan myös päivitystä iPad 4 -tablettiin ensi vuoden alussa. Nykyisellään iPad on herättänyt kysymyksiä asiantuntijoiden keskuudessa siitä, pystyykö se kilpailemaan markkinoilla Microsoftin Surface-tabletin kanssa ohuudessa ja keveydessä.

4 KOMMENTTIA

mniskane1/4

Tulee varmaan uusi poweri liitin...

mniskane2/4

Siis mikä toi Surface vertaus on? Ipad on keijukainen Surfaceen verrattuna, mutta myös ruutu on pienempi.

johtaja593/4

Ei kai Surface iPadin kilpailija ole, vaan Androidin.
Yritäppä mennä käännyttämään ääri-islamilaisia kristinuskoon.

Hemanus (vahvistamaton)4/4

En kanssa ymmärrä tuota Surface vertausta!!??

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT