AfterDawn logo

Microsoft paljasti listan Windows 8:lle tulevista Xbox-peleistä

Teemu Laitila Teemu Laitila
4 kommenttia

Microsoftin Major Nelson eli Xbox Live -pomo Larry Hryb on julkaissut sivullaan listan Xbox-peleistä, jotka saapuvat myös Windows-käyttäjien ulottuville lokakuun lopussa. Kuten odottaa saattoi, 40 pelin listalta ei löydy kolmen A:n jättijulkaisuja, mutta kuitenkin nimekkäitä pikkupelejä kuten Angry Birds, Cut The Rope sekä Hydro Thunder Hurricane.

Heti alusta saakka mukanaolevia julkaisijoita ovat Rovio, Miniclip, Gameloft, ZeptoLab, Glu Mobile, Halfbrick Studios sekä muita pelitaloja. Xbox-pelien lisäksi Microsoftin oma peliyksikkö Microsoft Studios lupailee yhteensä 29 eri peliä, joista osa yksinoikeudella Windows 8 -laitteille. Heti julkaisun yhteydessä saapuvien pelien lisäksi valikoima kasvaa syksyn mittaan sekä ensi vuoden alkupuolella.


MS:n mukaan pelit toimivat "kaikilla Windows 8 PC:llä, kannettavilla sekä tableteilla". Xbox-pelejä voi hankkia esiasennetun Windows 8 Xbox Games -sovelluksen kautta ja ne tukevat useita Xboxin ominaisuuksia kuten saavutuksia, pistelistoja, moninpeliä sekä ystävälistoja ja viestintää. Alla lista kaikista peleistä:


  1. 4 Elements II Special Edition
  2. A World of Keflings
  3. Adera: Episode 1
  4. Adera: Episode 2
  5. Adera: Episode 3
  6. Angry Birds
  7. Angry Birds Space
  8. Big Buck Hunter Pro
  9. BlazBlue Calamity Trigger
  10. Collateral Damage
  11. Crash Course GO
  12. Cut the Rope
  13. Disney Fairies
  14. Dragon's Lair
  15. Field & Stream Fishing
  16. Fruit Ninja
  17. Gravity Guy
  18. Gunstringer: Dead Man Running
  19. Hydro Thunder Hurricane
  20. IloMilo
  21. iStunt 2
  22. Jetpack Joyride
  23. Kinectimals Unleashed
  24. Microsoft Mahjong
  25. Microsoft Minesweeper
  26. Microsoft Solitaire Collection
  27. Monster Island
  28. PAC-MAN Championship Edition DX
  29. Pinball FX 2
  30. Reckless Racing Ultimate
  31. Rocket Riot 3D
  32. Shark Dash
  33. Shuffle Party
  34. Skulls of the Shogun
  35. Taptiles
  36. Team Crossword
  37. The Harvest HD
  38. Toy Soldiers Cold War
  39. Wordament
  40. Zombies!!!


Edit 4.9:: Tarkennettu kohtaa pelien esiasennuksesta.

4 KOMMENTTIA

mcmopo1/4

Eli win8 oikeudella yritetään tappaa PC-pelaaminen kokonaan. Lisäksi tieto siitä että koko järjestelmä on valmiiksi täytetty roinalla millä harva edes tekee mitään lisää varmaan kiinnostusta paljon.

hannibal_pjv2/4

???
Jos tarkoitat noita yllä mainittuha pelejä, niin ne pitää kyllä ostaa erikseen. Ei niitä ilmaiseksi paketoida win8:n mukaan.

Lyhyesti: Win8:lle ilmestyy crossplatform pelejä, jotka toimivat kaikilla win8 alustoilla, ja sitten sinne ilmestyy niitä oikeita pelejä, jotka vaativat sitten alleen tehokkaan pöytäkoneen messevällä graffakortilla... Tuntuu, kuin ihmiset sekoittaisivat Crysiksen ja Miinaharavan, vaikka niillä ei paljon muuta samaa olekaan, kuin sama käyttöjärjestelmä, jonka alla ne pyörivät...

DragoonJ3/4

Hyvä kaiketi niille, jotka xbox360:tä käyttävät ja haluavat käyttää xbox-tiliään windows 8 pc:llä. Ärsyttää vain tuo xboxin väkisin tyrkyttäminen windows puolelle. En edes omista kyseistä konsolia, enkä halua myöskään seuraavan sukupolven vehjettä. Toivottavasti tulevat järkiinsä siellä microsoftilla ja tekevät windows 9:stä taas järkevän.

hannibal_pjv4/4

Mikä sinun mielestäsi on järkevä win 9? Siitä tiedetään jo sen verran, että UI on sama (no pieni faselift mahdollinen eli vista vs win 7 UI tasoinen muutos. Ei mitään järisyttävää, eli pienen pientä graffasäätöä väein ja muiden vastaavien suhteen). Siihen tulee uusi levykäyttis joka ei mene niin helposti sekaisin kuin nykyinen (luultavasti paras ja merkittävin muutos win8:n verrattuna). Jotain pientä säätöä konepellin alla muutenkin. Siinä tärkeimmät muutokset...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT