AfterDawn logo

IB Times: Gmail on suurin sähköpostipalvelu

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Googlen mukaan sen Gmail-sähköpostipalvelua käyttää aktiivisesti jo 425 miljoonaa ihmistä. IB Timesin mukaan tämä tarkoittaa, että maailman suurimman sähköpostipalvelun titteli on siirtynyt Microsoftin Hotmaililta Gmailille.

Googlen palvelu on kasvanut nopeasti se julkisen lanseeraamisensa jälkeen. Gmail julkaistiin vuonna 2004, jolloin sitä pääsi käyttämään vain kutsusta. Googlen Gmailia käytti tämän vuoden alussa 350 miljoonaa käyttäjää. Puolessa vuodessa aktiivisten käyttäjien määrä kuukaudessa on kasvanut 425 miljoonaan. Kasvuvauhti on saanut myös Microsoftin varpailleen, mistä osoituksena Gmail Man -video.

Comscoren analyysi mukaan Google olisi vasta kolmantena. Yahoon ja Microsoftin palveluilla on enemmän aktiivikäyttäjiä. Tutkimuksessa ei kuitenkaan huomioida älypuhelimia, tabletteja tai Internet-kahviloita.

4 KOMMENTTIA

Zoomst1/4

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikk...h?v=TDbrX5U75dk

Gmail Man linkki rikki.

teppoI2/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Zoomst:

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2012/07/03/www.youtube.com/watch?v=TDbrX5U75dk

Gmail Man linkki rikki.

Fix'd. Oli jäänyt http:// linkistä johonkin matkan varrelle.

chatboy3/4

Ainakin tuolla Aasiassa yahoon messengerit ja hotmailit ovat vielä vahvasti yliedustettuina

ArttuH5N14/4

No huh huh. Oletin tämän tapahtuvan paljon, paljon aikaisemmin. No, hyvä juttu kuitenkin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT