AfterDawn logo

MSI paljasti liukunäytöllä varustetun Windows 8 -kannettavansa

Panu Roivas Panu Roivas

MSI on tänään paljastanut ennen Computexia vihjaamansa liukunäytöllä varustetun Windows 8 -Ultrabookin, MSI Slider S20:n.

Slider S20 on 11,6 tuumnan kosketusnäytöllä varustettu Ultrabook, joka pohjautuu Intelin Chief River -alustaan. Suorittimena toimii tuttuun tapaan vähävirtainen Ivy Bridge ULV -suoritin, ja laitteesta löytyy muun muassa USB 3.0 ja HDMI -liitännät. Painoa laitteella on 1,3 kg, ja Ultrabook-vaatimusten mukaan sen on oltava korkeintaan 18 mm paksu. MSI ei ole vielä antanut tarkkoja speksejä laitteelle, mutta Ultrabook-nimikkeen saadakseen siinä on oltava myös SSD tai hybridikiintolevy SSD-välimuistilla.


Intelin alunperin esittelemään Letexo-konseptiin pohjautuva Slider S20 käyttää Windows 8 -käyttöjärjestelmää, joten sen julkaisu jäänee vuoden lopulle, sillä Windows 8:n julkaisua on povailtu tällä hetkellä lokakuulle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT