AfterDawn logo

MSI kiusoittelee liukunäytöllä varustetulla ultrabookilla

Panu Roivas Panu Roivas
3 kommenttia

Intel esitteli aikaisemmin tänä vuonna Letexo-konseptikannettavaansa, jossa Ultrabook-kannettavan näyttö liukuu näppäimistön päälle ja muuntautuu näin kosketuksella toimivaksi tabletiksi. MSI on ilmeisesti päättänyt tehdä oman versionsa Letexosta.

MSI kiusoittelee Computex-messuilla virallisesti julkistettavaa kannettavaa siluettikuvalla, joka näyttää hyvin samankaltaiselta Intelin konseptikannettavan ja Asuksen Transformer Sliderin kanssa. Tiedossa ei ole kuitenkaan mitä käyttöjärjestelmää MSI:n laitteessa käytettäisiin. Voi toki olla mahdollista, että MSI julkaisee mysteerikannettavansa vasta Windows 8:n julkaisun myötä. Microsoftin tabletteihin suunnattu käyttöjärjestelmä on poikinut useita normaalista poikkeavia kannettavia, muun muassa Lenovon ympäri taittuva Ideapad Yoga, sekä Intelin esittelemät konseptit.


Computex-messut alkavat Taipeissa 5. kesäkuuta, ja MSI:n uutukaisen lisäksi luvassa on taas yllin kyllin uusien laitteiden julkistuksia.

3 KOMMENTTIA

baltam1/3

Vai "kiusoittelee likunäytöllä varustetulla ultrabookilla" ?

Eriol2/3

Jep, korjattu oikeaksi.

PJL783/3

Vuoden ajan halunnu ultrabookia, mutta ajatellut, että tehot eivät riitä vielä omaan käyttöön, toivottavasti uuden sukupolven UB:t pyörittäisi hyvin kaikkia Adoben tuotteita ja FullHD-leffoja, ostaisin ilomielin vanhan pöytäkoneen korvaajan W8:lla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT