AfterDawn logo

Digitimes: Intel Ivy Bridge julkaistaan jo 23. huhtikuuta

Panu Roivas Panu Roivas

Intel julkaisi vastikään uuden Z77-piirisarjan, joka on alkusoittoa tuleville Ivy Bridge -koodinimellä kulkeville seuraavan sukupolven Core i 3000 -sarjan prosessoreille. Digitimesin lähteiden mukaan Intel aikoo julkaista suorittimet jo huhtikuun 23. päivä.

Digitimesin mukaan Asus, Acer, Lenovo ja HP ovat kaikki valmiita julkaisemaan ensimmäiset uuden sukupolven Ultrabook-kannettavat jo ensi kuun aikana, mikä viitannee siihen että ainakin useita mobiilimalleja tullaan julkaisemaan piakkoin. Lisäksi myös Applen on huhuttu päivittävän ensimmäisenä 15-tuumaisen MacBookin nykyisten mallien varastojen huvetessa suurilta jälleenmyyjiltä.


Ultrabookien hintojen uskotaan myös tippuvan uuden sukupolven myötä alimmilleen 699$ tasolle, kiitos entistä suurempien valmistusmäärien sekä halvempien valmistuskustannusten. Intel panostaa jatkossa massiivisesti Ultrabookeihin, ja on jo aiemmin asettanut syrjään 300 miljoonaa dollaria, joilla se avustaa laitevalmistajia kehitystyössä. Lisäksi mainostukseen panostus näkyy esimerkiksi Intelin Desperado-mainoksessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT