AfterDawn logo

EVGA:lta vesijäähdytetty GeForce GTX 680 Hydro Copper

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

EVGA on virallisesti julkistanut uusimman Hydro Copper -sarjan vesijäähdytetyn GeForce GTX 680 -näytönohjaimen.

EVGA GeForce GTX 680 Hydro Copper on varustettu koko kortin peittävällä vesiblokilla joka jäähdyttää ytimen lisäksi muistit sekä virransyötön. Piirilevy noudattaa EVGA:n omaa kaavaa ja on varustettu 5-vaiheisella virransyötöllä sekä 8+6-pinnisillä lisävirtaliittimillä.

Näytönohjaimen kellotaajuus on vakiona 1150 MHz, ja GPU Boost -kellotaajuus on 1215 MHz. Muistia kortilla on 2 Gt ja se toimii 1575 MHz kellotaajuudella. EVGA:n mukaan vesijäähdytetty kortti toimii jopa puolet referenssimallia viileämpänä, riippuen tietysti vesijäähdytysjärjestelmän tehosta.

EVGA GTX 680 Hydro Copperin suositushinta on 699,99$ ja Hydro Copper -blokki on myös ostettavissa erikseen 159,99$ hintaan. Toistaiseksi Euroopassa myydään vain ei-oota muiden GTX 680 -korttien tavoin, ja EVGA:n USA:n verkkokaupassa on tarjolla vain erikseen myytävä blokki. Kestänee siis vielä hyvä tovi ennen kuin kortteja alkaa ilmaantumaan EVGA:n Euroopan verkkokauppaan.

1 KOMMENTTI

mrradio (vahvistamaton)1/1

Vesi itsessään ei ole paras ja tehokkain jäähdytysmenetelmä. Menemättä kalliisiin ja vaikeasti käytettäviin kemikaaleihin, niin yksinkertaisesti laittamalla veteen ns. jäähdytysnestettä 50% saadaan parempi hyötysuhde. Tosi on !

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT