AfterDawn logo

Kiinanihme: Colorful Kudan iGame GTX 680

Panu Roivas Panu Roivas
11 kommenttia

Olitko pettynyt vastikään julkaistun Nvidia GTX 680:n maltilliseen virrankulutukseen ja pieneen kokoon, kun tunnetusti Nvidian huippumalli on aina ollut massiivinen järkäle joka suorastaan uhkuu tehoa? Ei hätää, sillä kiinalainen näytönohjainvalmistaja Colorful on esitellyt omaa kustomoitua Kudan iGame GTX 680 -näytönohjaintaan, joka on varustettu hurjalla 3:n korttipaikan jäähdytyksellä, erillisillä jäähdytystorneilla sekä lisävirtakortilla.

Kudan iGame GTX 680:n jäähdytyksestä vastaa kolmen korttipaikan korkuinen jäähdytin, jossa on kolme tuuletinta sekä 5 lämpöputkea. Jos tämä ei riitä jäähdyttämään korttia, tarjolla on vielä viisi kappaletta erikseen asennettavia Air-Kit -jäähdyttimiä.


Kortin virransyöttö on 8-vaiheinen ja vaatii kaksi 8-pinnistä lisävirtaliitintä siinä missä referenssimallit tyytyvät kahteen 6-pinniseen. Tämäkään ei riitä Colorfulille, vaan tarjolla on myös kortin selkämykseen liitettävä erillinen virransyöttöpiirilevy joka tuo vielä ylimääräiset 6 vaihetta virransyötölle. Kortin voi myös modata mukana tulevilla Color-Kit -värimaaleilla mielensä mukaiseksi.

11 KOMMENTTIA

superkick1/11

Tämä on sitä innovaatiota :D

ep_2/11

Huhhuh.

Asspredator (vahvistamaton)3/11

Seksikästä.

sidrend4/11

Heräsi vain yksi kysymys; Miksi?

dawn20115/11

laukesin

G0lden_Kebab6/11

Kauhee härveli =D

vesijäähy vois olla tossakohtaa jo järkevämpi

TemeTee7/11

Kyllähän toi nyt on hyvä että on kunnon jäähdytys. Jos kopassa on tuon verran tyhjää tilaa niin onhan se hyvä käyttää hyödyllisesti.

Fin_boy8/11

Nuo sillit saa irti ihan kuin GTX 560TI viersiossa.

G0lden_Kebab9/11

Mikä hinta mahtaa tuollasella DIY rakennelmalla olla

johtaja5910/11

Tätä voisi myydä Ostos-TV:ssä "Eikä tässä vielä kaikki!"

jvph7611/11

Jäähdytys ja virta puoli on vedetty huolella överiksi mutta miksi? Tai siis kuinka paljon tuosta kortista sitten irtoaa? Mitää speksejä ei mainittu missään? 2Ghz?? 3Ghz?? HÄH TÄH ?????

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT