AfterDawn logo

Ensimmäiset GeForce GTX 680:n suorituskykytulokset julki

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

VR-Zone on julkaissut kahdesta GeForce GTX 680:stä koostuvan SLI-kokoonpanon suorituskykytulokset. Mittaukset suoritettiin 3DMark 11 -ohjelmalla Entry-, Performance- ja Extreme-asetuksilla. Aiemmin hongkongilainen HKEPC julkaisi testiartikkelinsa, jossa testattiin yhden GTX 680:n suorituskykyä.

HKEPC:n artikkelissa Kepler-grafiikkaprosessoriin perustuvaa GeForce GTX 680:tä verrattiin GeForce GTX 580:een ja Radeon HD 7970:een. Muu testikokoonpano koostui Intel Core i7-3960X -suorittimesta, GeIL EVO 2 -muisteista (DDR3-2200 MHz, QC) ja Asuksen Rampage IV Extreme -emolevystä. Käyttöjärjestelmä oli Windows 7 (x64). Artikkeli ja tulokset löytyvät täältä.

VR-Zonen artikkelissa käytettiin samanlaista Asuksen emolevyä, mutta prosessorina oli Intel Core i7-3930K (5,00 GHz) ja keskusmuistia oli asennettu tuplasti enemmän. GeForce GTX 680 -ohjaimet oli kellotettu ytimien osalta 1150 MHz:iin ja ja muistit tikittivät 1803 MHz:n kellotaajuudella.

2 KOMMENTTIA

stitch1/2

paljonko oli se tuplasti enemmän ?

Quote:

keskusmuistia oli asennettu tuplasti enemmän


tonttila2/2

Voisiko joku suomentaa noita tuloksia?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT