AfterDawn logo

Samsung julkisti Galaxy Tab 10.1 2:n

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
5 kommenttia

Samsung on laajentanut Galaxy Tab -mallistoa esittelemällä toisen sukupolven Galaxy Tab 10.1:n.

Applen iPad 2:n näköiseksi haukutun tai kehutun Tab 10.1:n uusi versio tuo mukanaan pieniä muutoksia designiin, joten Samsungin ei ehkä enää tarvitse olla huolissaan käräjähaasteista. Tabletista löytyy Android 4.0 -käyttöjärjestelmä, jota pyörittää gigahertsin tuplaydinsuoritin. RAM-muistia on gigatavun verran. Kuvausominaisuuksista vastaavat kolmen megapikselin kamera ja VGA-tason etukamera.

Rautatasolla ei olla siis edetty kovin eteenpäin. Multimediaominaisuuksiin on tullut sen sijaan enemmän muutoksia. Tuettuja videoformaatteja ovat MPEG4, H.264. H.263, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, WMV9, VP8, 3GP, ASF, AVI, MP4, WMV, FLV, MKV ja WebM. Audiopuolella tuettuja tiedostomuotoja ovat MP3, AAC, AC-3, AMR, MID, WMA, WAV, OGG ja FLAC.

5 KOMMENTTIA

Nikotiko1/5

Edellinenki on hinnoteltu täysin ylihintaiseksi. Jokohan alkaa hinta putoomaan tän jälkeen.

johtaja592/5

Jokohan sitä kohta saisi Galaxy Tab ykkösiä edullisesti. Toisaalta jos omistaa ykkösen, niin en näe mitään hyötyä päivittää kakkoseen.

Nikotiko3/5

Originally posted by johtaja59:

Jokohan sitä kohta saisi Galaxy Tab ykkösiä edullisesti. Toisaalta jos omistaa ykkösen, niin en näe mitään hyötyä päivittää kakkoseen.

Saattaa olla niinkin, että tämä on halvempi, koska etukamera on vain VGA tasoinen, ja ekassa versiossa 2 mpix.

ArttuH5N14/5

Heh, no tuo alkuperäinen käräjäjuttu nyt oli niin oksat pois typerä, että ties vaikka tulisi haastetta uudestaan.

matso95/5

Öh? Eli oliks tässä jotain uudistuksia? Onks Samsungin bisnesidea julkaistaa sama laite, nimessä uus numero, ja sitten tietty ei julkasta uusinta Android versiota enää vanhemmalle laitteelle jossa sama rauta, jotta saadaan uutta myytyä kalliimmalla?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT