AfterDawn logo

AfterDawnin kovien pakettien lahjaopas

Matti Robinson Matti Robinson
4 kommenttia

Päätimme koota pukinkonttiiin sopivia lahjaideoita niille, jotka ovat onnistuneesti jättäneet lahjaostokset toimituksen tavoin viime tinkaan. Lahjaopas koostuu eri osa-alueista (laitekategoriasta), joista kussakin on muutama AfterDawnin toimituksen valitsema helmi. Mikäli näistä ehdotuksista ei löydy sopivaa, suuntaa tiesi kohti Edukas.fi:tä, josta löydät lisää tuotteita ja hintoja.

Älypuhelimet | Edullisemmat puhelimet | Kannettavat tietokoneet | Pelikonsolit | Pelit | Kuulokkeet | Taulutelevisiot

Älypuhelimet

Nokia N9
Apple iPhone 4S
Samsung Galaxy S II
Nokia N9 on ihastuttanut muotoilullaan ja rakeenteellaan ihmisiä ympäri maailman. Onpa se valittu kotimaassamme jopa vuoden puhelimeksi. Hinta alk. 532eMaailman suosituin älypuhelin iPhone on loistava lahja jokaiselle Apple-ihmiselle. Applen uusin iPhone 4S tuo entistä enemmän nopeutta datayhteyksiin ja pelailuun. Hinta alk. 619eSamsung Galaxy S II on Android-puhelimista tehokkaimpia. Suuri ja kirkas Super AMOLED -kosketusnäyttö soveltuu erityisen hyvin verkkoselailuun sekä multimediasta nauttimiseen. Hinta alk. 458e


Edullisemmat puhelimet

Nokia C5-03
Samsung Gio S5660
Nokia C1-01
Nokia C5-03 on kosketusnäytöllä varustettu puhelin, joka ei maksa maltaita. Tässä on oivallinen tapa astua älypuhelinten maailmaan ja nauttia 5 megapikselin kamerasta sekä nopeista datayhteyksistä. Hinta alk. 99eSamsung Gio S5560 on Android-puhelimista edullisimpia. Googlen käyttöjärjestelmällä ja 3,2 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Gio S5660 tarjoaa samat sadat tuhannet sovellukset kuin isoveljensä Galaxy S II. Hinta alk. 145eOnko tarpeen puhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu puhelin? Nokia C1-01 on konstailematon luuri, joka ei liiemmin ominaisuuksilla brassaile. Mikä tärkeintä: sillä voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Hinta alk. 44e

Kannettavat tietokoneet

Apple iPad 2
Asus Zenbook
Asus Eee Pad Transformer
Applen iPad ei liene tarvitse paljon esittelyjä. Maailman selvästi myydyin tablettilaite tuo iPhonesta tutun käyttöliittymän tablettilaitteelle. Hinta alk. 469eMiniläppäreiden kunkkuna voidaan pitää ehdottomasti Asus Zenbookia. Sen teollinen ja kestävä muotoilu yhdistettynä pieneen kokoon ja tehokkaaseen rautaan tekee tästä pikkuläppäristä loistavan matkakaverin. Hinta alk. 999eAsuksen Eee Pad Transformer on mielenkiintoinen hybridilaite, jossa yhdistyy läppäri ja tabletti. Irroitettavan näppäimistön ansiosta Transformer on erittäin monikäyttöinen Android-tabletti. Hinta alk. 499e


Pelikonsolit

Sony PlayStation Slim
Microsoft Xbox 360 S
Nintendo 3DS
Sonyn kolmannen sukupolven konsoli löytyy nykyisin kapeampimallisena Slim-versiona, jonka sisuksista löytyy jopa 320 gigatavua tallennustilaa. Oiva valinta pelikonsoliksi ja Blu-ray-teräväpiirtosoittimeksi. Hinta alk. 237eMicrosoftin Xbox 360 konsoli on niin ikään käynyt laihdutuskuurilla ja uusi ohuempi versio tarjoaa maksimissaan 250 gigatavua tallennustilaa. Xbox 360 mukautuu loistavaksi joulun bilekoneeksi erillisellä Kinect-lisäosalla. Hinta alk. 240eNintendo 3DS tuo kolmiulotteisen sisällön peleihin ja vieläpä kannettavaan muotoon. Kahdella näytöllä varustettu Nintendo 3DS jatkaa Nintendon voittokulkua käsikonsoleiden saralla. Hinta alk. 153e


Pelit

Call of Duty: Modern Warfare 3
The Elder Scrolls V: Skyrim
SingStar - SuomiSuosikit
Modern Warfare 3 on huippusuosittu räiskintäpeli, joka tarjoaa yksinpelin ja verkkopelaamisen saralla viihdykettä pitkäksi aikaa. Peli on saatavilla PC:lle, PS3:lle, Xbox 360:lle sekä Wiille. Hinta alk. 51eMassiiviseen maailmaan sijoittuva roolipeli The Elder Scrolls V: Skyrim on yksi vuoden odotetuimpia pelejä. Sonyn ja Microsoftin konsoleille sekä PC:lle saatavilla oleva peli kertoo eeppistä tarinaa taikuudesta ja lohikäärmeistä. Hinta alk. 39eKaikkien bilepelejen äiti SingStar on jälleen ilahduttamassa joulunviettoa. SuomiSuosikit tarjoaa nimensä mukaisesti suomalaista musiikkia Kari Tapiosta Chisuun ja Amorphikseen. Hinta alk. 47e


Kuulokkeet

Sennheiser HD 558
Koss Porta Pro
Sennheiser CX 400
Sennheiserin laadukkaat HD 558 -kuulokkeet tarjoavat sopivasti mukavuutta ja loistavaa äänenlaatua. Kautta linjan hyviä arvosteluita keränneet kuulokkeet sopivat erityisen hyvin esimerkiksi olohuoneen hifi-laitteiden jatkoksi. Hinta alk. 133eKossin Porta Prot saattavat näyttää 80-luvun kuulokkeilta, mutta nämä kasaantaitettavat kuulokkeet tarjoavat hintaansa nähden loistavaa äänenlaatua. Mikäli laitteen ulkonäkö ei haittaa, nämä parinkympin kuulokkeet ovat ehdoton valinta taskuun. Hinta alk. 26eNappikuulokkeiden ystäville Sennheiserilla on tarjota edulliset, mutta laadukkaat CX 400 -kuulokkeet. Nämä nappikuulokkeet sopivat mainiosti esimerkiksi iPodin tai älypuhelimen kanssa samaan lahjapakettiin. Hinta alk. 51e


Taulutelevisiot

Samsung LE40D504
LG 50PV350N
Samsung UE55D8005
Samsungin 40-tuumainen LE40D504 tarjoaa Full HD -teräväpiirtokuvaa olohuoneisiin erittäin huokeaan hintaan. Cable Ready HD -hyväksytyllä LE40D504:llä pääset nauttimaan teräväpiirtokanavista peräti alle 400 euron hintaan. Hinta alk. 399eLG 50PV350N on astetta suurempi taulutelevisio, joka soveltuun isommankin olohuoneen keskipisteeksi. 50 tuuman kokoinen plasmatelevisio toistaa mustan loistavasti, mutta kukkaron nyörejä ei koosta huolimatta tarvitse mahdottomasti löysätä. Hinta alk. 595eMikäli olohuoneen kiintopisteeksi haluaa tavanomaista monipuolisemman ja laadukkaamman television on 55-tuumainen Samsung UE55D8005 loistava valinta. Tästä LED-televisiosta löytyy miltei kaikki mahdollinen, kuten 3D-valmius ja -lasit, Smart TV -sovellukset ja kaikki kolme HD-viritintä. Hinta alk. 2439e


Järjestelmäkamerat

Sony SLT-A35
Nikon D3100
Canon EOS 7D
Sonyn A35-järjestelmäkameralla pääsee edullisesti alkuun, mikäli kuvauskalustoaan haluaa kehittää pokkareita paremmaksi ja haluaa samaan pakettiin kunnon videokuvausta. Laite tarjoaa tehollisia pikseleitä yli 16 miljoonaa ja videokuvauksen Full HD -tarkkuudella. Hinta alk. 559eNikonin perinteet järjestelmäkameroissa ovat kiistattomat. Nikon D3100 on yhtiön edullisimpiin lukeutuva järjestelmäkamera, joka on erittäin helppokäyttöinen ja sopii loistavasti ensimmäiseksi järjestelmäkameraksi. Hinta alk. 399eHarrastekuvaajan huippukamera ja (puoli)ammattilaisellekin soveltuva, jämerämpi kamerarunko löytyy esimerkiksi tästä Canonilta. Ominaisuusluettelo hirvittää heikompia ja tarjolla on myös Full HD -videokuvausta. Hinta alk. 1299e

4 KOMMENTTIA

Miikkaa1/4

Vähän pilkkua viilaten, Nikon D3100 tekstin alla on kuva Canonin kamerasta (mallista ei ihan saa selvää), kun taas Canon EOS 7D tekstin alla on kuva Nikonin D90 kamerasta

dRD2/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Miikkaa:

Vähän pilkkua viilaten, Nikon D3100 tekstin alla on kuva Canonin kamerasta (mallista ei ihan saa selvää), kun taas Canon EOS 7D tekstin alla on kuva Nikonin D90 kamerasta

Liikaa kuvia yhteen artikkeliin, korjataan.... :-)

ArttuH5N13/4

Hyvä lista. Mietin vain, kuinka monet tuo suututtaa, kun listalla on MW3 eikä BF3... :D

Thor19934/4

Ite en lähtis suosittelee transformerin ostoo, ku Primen myynti pitäs startata ensviikolla :/

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT