AfterDawn logo

Samsung kiertää Saksan myyntikieltoa alumiinireunuksella

Teemu Laitila Teemu Laitila

Samsung on julkaissut uusimmasta Galaxy Tab -laitteestaan uuden version nimenomaan Saksan markkinoita varten. Yhtiön alkuperäinen Galaxy Tab asetettiin syyskuussa myyntikieltoon Saksassa, kun tuomari päätti laitteiden muistuttavan liikaa Applen iPadia.

Uusi Galaxy Tab 10.1n eroaa alkuperäisestä mallista lähinnä mustaa reunusta kiertävän alumiinisen reunuksen osalta. Alumiininen reunus näyttää kuvan perusteella paljon HTC:n Flyer-tabletilta. Asiasta kertova Mobiflip.de ei tiedä kertoa, onko Samsung tehnyt laitteeseen muita muutoksia.


Kuva: Mobiflip.de

Muutamissa kuukausissa toteutetuilla muutoksilla Samsung osoittaa selvästi, miten kiihkeästi yhtiö haluaa pysytellä taulutietokoneiden markkinoilla. Applen iPadeja on myyty monta kertaa enemmän kuin kaikkia Android-tabletteja yhteensä, mutta Samsung on silti tällä hetkellä Android-valmistajista menestynein.


Apple ei ole vielä ottanut kantaa Samsungin tekemiin muutoksiin. Jos laitteet ovat yhtiön mielestä edelleen liian samannäköisiä, Apple voi haastaa Samsungin uudestaan lakitupaan, jossa asia ratkaistaisiin tuomareiden voimin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT