AfterDawn logo

Uusi artikkeli: Intel Xeon E3-1275: Sandy Bridge ammattilaiskäyttöön

Teemu Laitila Teemu Laitila

Intelin alkuvuodesta julkaisema Sandy Bridge -arkkitehtuuri on nyt saapunut myös ammattilaitason työasemiin sekä palvelimiin tarkoitettuihin Xeon-prosessoreihin. Vaikka Xeon E3 -työasemasarja vastaa monelta osin tavallisia Core-sarjan työpöytämalleja, niistä löytyy myös eroja, joista on hyötyä tuotantokäyttöön tarkoitetuissa järjestelmissä.

Työasemakäyttöön suunnatut Xeon-mallit eroavat työpöytämalleista esimerkiksi niiden sisältämän Intel HD Graphics P3000 -näytönohjaimen osalta. Intelin mukaan P-etuliitteellä varustettu näytönohjain on suunniteltu korvaamaan työasemissa käytetyt erilliset ammattilaiskäyttöön suunnatut näytönohjaimet kuten Nvidian Quadro-sarjan ohjaimet.

Tässä artikkelissa Tom's Hardware vilkaisee ammattilaismaailmaan. Testien avulla yritetään päästä selvyyteen miten Xeon-brändätyt Sandy Bridge -prosessorit eroavat työpöytämalleista ja millaista hyötyä on Intelin P3000-näytönohjaimesta.

Intel Xeon E3-1275: Sandy Bridge ammattilaiskäyttöön

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.