AfterDawn logo

Anonymous lopetti hyökäykset PlayStation Networkia vastaan

Teemu Laitila Teemu Laitila
8 kommenttia

Haktivistiryhä Anonymous ilmoitti omalla AnonNews-sivustollaan, että Sonyn PlayStation-palveluita vastaan tehdyt palvelunestohyökkäykset lopetetaan. Anonymouksen mukaan hyökkäykset Sonya vastaan on tarkoitettu protestiksi Sonyn toimia kohtaan, joilla yhtiö yrittää rajoittaa PlayStation 3 -konsolin omistajien laillisia oikeuksia käyttää laitteitaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Aikaisempien raporttien mukaan Anonymouksen palvelunestohyökkäys kaatoi ainakin hetkellisesti Playstation.com-sivuston sekä PlayStation store -kaupan. Hyökkäykset kuitenkin vaikuttivat myös PlayStation Network -palveluun, mikä on estänyt pelaajien pääsyn nettipeleihin.

Anonymouksen tiedotteessa pahoitellaan pelaajille aiheutuneita ongelmia ja ilmoitetaan hyökkäysten lopettamisesta toistaiseksi. Anonymous ei kuitenkaan lupaa lopettaa toimia kokonaan, vaan ryhmä etsii keinoja hyökätä Sonya vastaan ilman, että yhtiön asiakkaille koituu ongelmia.


Sony ei ole ottanut kantaa hyökkäyksiin ja yhtiön virallisen kannan mukaan palvelut olivat välillä saavuttamattomissa normaaleiden huoltotoimenpiteiden vuoksi.

8 KOMMENTTIA

Jerezzz1/8

Lopettaisivat nuo idiootit jo!

squi2/8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jerezzz:

Lopettaisivat nuo idiootit jo!

Hieman samaa mieltä. Tuskin tulevat ikinä noilla metodeilla saavuttamaan mitään.

ahet3/8

Eivät anomuumit tule mitään saavuttamaan. Saisivat lopettaa idioottimaiset hyökkäyksensä ja väsätä itse konsolin ja siihen sitten yrittäisivät saada pelivalmistajia tekemään pelejä ilmaiseksi. Idea tuskin kovin hyvin toimisi.

E: Ja saisi Sony aloittaa noita oikeustoimiaan myös näitä muumeja vastaan. Saattaisi nettilegiuunalla tulla paha mieli jos kosto tuleekin netin ulkopuolella. :<

petska4/8

AnonNewsillahan ei ole mitään tekemistä ryhmän kanssa. Eikä porukan päätöksiä muutenkaan kontrolloi kukaan.

ArttuH5N15/8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jerezzz:

Lopettaisivat nuo idiootit jo!

Samaa mieltä, sitä olen täällä toitottanut jo jonkin aikaa.

Ja peruivat iskun välittömästi, kun nettipelaaminen ei enää toiminut ;D

clair_6/8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti squi:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jerezzz:

Lopettaisivat nuo idiootit jo!

Hieman samaa mieltä. Tuskin tulevat ikinä noilla metodeilla saavuttamaan mitään.

Oletan, että tarkoitatte Sonya :D.

Guarded7/8

Noniin, perkele oli jo aikakin! Saatanan nyhveröt, oon nyt monta viikkoa yrittäny päästä tuonne sivuille säätämään. Pitää sitä perkele näittenkin misaki-tyynyjä halailevien hinttareiden kaikki sekottaa, eivät kuitenkaan saa mitään aikaseksi.

joopaskaa (vahvistamaton)8/8

Sony ei osaa kyllä mitään, anonnymous on oikeesti parempi jengi ku luulettekaan...Ei niitten tarkoitus ollu vahingoittaa asiakkaita...Kyllä huomaa että sonyn taito ei taas riitä :d.:D:d:D:d Onneks on muutaki elämää ku pleikkari..niin ei nyt hirveesti raastanu sydäntä :d:d:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT