AfterDawn logo

Asetek lisäsi nesteen lämpötilaa seuraavan tuulettimen vesijäähyyn

Teemu Laitila Teemu Laitila

Suljettuja vesijäähdytysjärjestelmiä valmistava Asetek on lisännyt pumppuihinsa ominaisuuden, joka mahdollistaa jäähdytinkennon tuulettimien nopeuden säätämisen järjestelmässä kiertävän veden lämpötilan perusteella. Veden lämpötilasta riippuva pyörimisnopeus vähentää äkillisen kuormituksen aiheuttamia melupiikkejä nostamalla tuulettimen nopeutta huomattavasti tasaisemmin.

Tuulettimet voidaan asettaa toimimaan automaattisesti lämpötilan mukaan tai käyttäjä voi itse säätää asetuksia Chill Control -sovelluksen avulla. Chill Control mahdollistaa tuulettimen nopeuskäyrän manuaalisen säätämisen, jolle saattaa löytyä käyttöä esimerkiksi ylikellotustilanteissa.

Uutta tekniikkaa sisältävät pumput ovat jo käytössä Antecin Kühler H2O 620 -järjestelmässä.


"0"/>

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.