AfterDawn logo

3DMark Vantage päivittyi ja Basic-versiosta tuli ilmainen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Suosittuja tietokoneiden testaamiseen tarkoitettuja ohjelmia kehittävä Futuremark on julkaissut 3DMark Vantage -ohjelmalle uuden päivityksen, jonka myötä sen versionumero nousee 1.1.0:aan. Päivityksen myötä Vantagen Basic Edition on kaikkien käytettävissä ilmaiseksi, kun aiemmin sen käyttö on maksanut 6,95 dollaria. Näin ollen ohjelman Trial-versio häviää kokonaan.

Ilmaisen perusversion ansiosta kaikki voivat suorittaa koneillaan kaikki ohjelman neljä päätestiä sekä lähettää ne online-tietokantaan muiden käyttäjien vertailtavaksi. Lisäksi päivitys tuo muitakin uudistuksia. Näytön skaalautuvuutta on parannettu aiemmasta ja näytönohjaimen fysiikkakiihdytys on oletuksena poissa päältä prosessoritestin ajaksi.

Futuremark ei ole vielä päivittänyt sivujaan, mutta uuden version voi ladata TechConnect Magazinen sivuilta.

1 KOMMENTTI

_Johny_1/1

fysiikkakyyhdytys

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT