AfterDawn logo

Xbox 360 saa Euroopassa kaksi Final Fantasy XIII -bundlea

Kaarlo Räihä Kaarlo Räihä
3 kommenttia

Japanissa hyvin myynyttä Final Fantasy XIII -peliä ei julkaistu siellä laisinkaan Xbox 360 -pelikonsolille, mutta Euroopassa ja Yhdysvalloissa tilanne on toinen, ja näillä markkina-alueilla myyntiin tulee myös bundle-paketteja, joita ei näillä markkina-alueilla tarjota PlayStation 3 -muodossa.

Eurooppaan bundleja tulee kaksi kappaletta. Ensimmäinen (eli Special Edition) pitää sisällään Xbox 360 -konsolin 250 gigatavun kiintolevyllä (ja koristeluilla), kaksi langatonta peliohjainta, latausoikeudet Avatar-vaatteisiin (Rosch- ja Nabaat-asut) ja -lemmikkiin (Chocobo) ja Final Fantasy XIII -pelin. Ennakkotilaajille luvataan lisäksi koristeltu etulevy konsoliin. Yhdysvalloissa paketti maksaa 399 dollaria (noin 290 euroa), mutta Euroopassa suositushintaa ei ole vielä kerrottu.


Toinen (eli Elite Bundle) sisältää Xbox 360 -konsolin 120 gigatavun kiintolevyllä, yhden langattoman peliohjaimen ja Final Fantasy XIII -pelin. Tämän paketin suositushintaa ei ole kerrottu julki, mutta se on todennäköisesti alle 250 euroa.

Molemmat paketit tulevat myytiin maaliskuun 9. päivä.

3 KOMMENTTIA

BaldAngel1/3

myös FFXIV MMORGP tulossa ilmeisesti xboxille http://www.ffxivblog.com/ffxiv-confirmed-for-xbox360/

Malboro2/3

Toivotaan että on hyvä peli, vaikka vähän tuo lineaarisuus epäilyttääkin. Mutta ainakan famitsu oli antanut hyvät pisteet 39/40. Sais tuosta sitten vaikka itselle uuden boxin, kun vanha on rikki ja takuu loppu >_<.

lagmaster3/3

syytä onkin iskeä bundleja keihiin kun kerran sai pelin myös boxille.
Itse peli minua epäilyttää, en pitänyt ff10 ollenkaan sen putkimaisuuden takia ja jos tämä on samaa puuroa niin jää minulta ostamatta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT