AfterDawn logo

Microsoft laittaa Xbox Live -huijarit koville

Lauri Jämsä Lauri Jämsä
6 kommenttia

Xbox Live -palvelua vaivannut pistelistaongelma aiotaan laittaa kerralla kuntoon. Huijarit ovat vallanneet Gamescore-pistetaulukon kärkisijat, joissain tapauksissa jopa edes pelaamatta pelejä, joista pisteet on kerätty. Gamescore-pistetaulukko sisältää eri peleistä saavutetut pistemäärät ja se kertoo pelaajan tasosta. Microsoftin Xbox Live -kehittäjien blogissa kerrotaan, kuinka huijareiden kohdalla aiotaan menetellä.

Blogin mukaan rangaistus huijaamisesta ei ole pelkkä pisteiden poistaminen -- vilunkipeliä pelanneet pelurit häväistään kaikkien muiden pelaajien nähden. Heidän pelaajaprofiiliinsa ilmestyy suuri laatikko, jossa lukee: "Mitä on tapahtunut Gamescore-pisteille?". Vastauksessa lukee, että pelaajan jääneen kiinni huijaamisesta, jonka takia pisteet on poistettu.

Muita pelaajia silmään sahanneet pelaajat menettävät myös reilulla pelillä ansaitut pisteensä. Pelitilien pistesaldoja aloitettiin tyhjentämään eilen.

6 KOMMENTTIA

Phoenix431/6

aika vanha...

kerbo3/6

Lainaus:

http://www.youtube.com/watch?v=kYvZnTFpip0

Hahaha. Uskomattoman hyvä ;D

Whiitzer4/6

Oikea asenne mikkisoftalla!

Oli kyllä loistava video tuo Tuksun pistämä :D

thejammy5/6

lositavaa :D oisit ennemmin vaan iskeneet siihen laatikkoon isolla teksin "I'M CHEATER!"

KaspO6/6

Hyvä tuo video! :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT