AfterDawn logo

DD5.1 enkooderi Motorolalta

Jari Ketola Jari Ketola


DVD tallentimiin tarvitaan DDCE

(Lyhennelmä yhtiön lehdistötiedotteesta)

Austin, Texas -- 24. elokuuta, 1999 -- Seuraavan sukupolven DVD-tallentimien suunnittelu on nyt mahdollista käyttämällä Motorolan DSP56362:ta, jolle Dolby Laboratories on myöntänyt Dolby® Digital Consumer Encoder (DDCE) -sertifikaatin. DVD-RAM, DVD-RW ja DVD-kamerat, kaikki kotka vaativat DDCE teknologiaa, saattavat olla kuluttajien saataville tulevan vuoden aikana.

DSP56362:ta käytetään parhaillaan useissa kuluttajille suunnatuissa audio-tuitteissa, kuten A/V-vahvistimissa, DVD-soittimissa ja digitaalitelevisioissa . Motorola toimittaa täydellisen piiri- ja ohjelmistoratkaisun yhdellä ainoalla sirulla, joka mahdollistaa monikanavaisen äänen (Dolby Digital, DTS tai MPEG2 Layer 2) dekoodauksen, sekä äänen jälkikäsittelyn. Nyt DSP56362 tukee myös DDCE:tä, eli äänen enkoodausta. Dolby Digital Consumer Encoder on kaksikanavainen enkoodausjärjestelmä, joka mahdollistaa analogisen stereoäänen nauhoittamisen digitaalisena digitaaliselle medialle. Näinollen esimerkiksi DVD-RW -tallentimella on mahdollista nauhoittaa tavallista TV-ohjelmaa tulevien digitaali-TV -lähetysten lisäksi.


DSP56300 assembleri ja simulaattoreita voit imuroida vapaasti Motorolan kotisivulta osoitteesta www.dspaudio.motorola.com.

Dolby on Dolby Laboratoriesin rekisteröity tavaramerkki.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT