AfterDawn logo

Minerva Systems osti Samsungin DVD-tekniikkaa

Jari Ketola Jari Ketola

Minerva lisää panostustaan DVD-kehitykseen

(Lyhennelmä yrityksen lehdistötiedotteesta)

MOUNTAIN VIEW, Kalifornia (9. Elokuuta 1999) -- Minerva Systems, Inc., korkealuokkaisten MPEG-videojulkaisujärjestelmien tuottaja julkisti tänään, että se on hankkinut oikeudet DVD-levyjen tuotantojärjestelmään Samsung Electronics Ltd:ltä.

Samsung DVD enginen oston jälkeen Minerva omistaa Minerva Impression DVD -authorointijärjestelmänsä täysin.

Samsung DVD engine on oleellinen osa Minerva Impression authorointiympäristöä. Se luo multipleksoituja video objekteja (VOB-tiedostoja) sekä kaiken ohjaustiedon, joka tarvitaan DVD-tuotteiden toistamiseen kaupallisissa set-top DVD-soittimissa. Saatuaan täydet oikeudet Samsungin DVD multipleksointi tekniikkaan, Minerva voi kehittää hienostuneempia ominaisuuksia interaktiivisiin videotuotteisiin, sekä lisätä DVD -luontiominaisuuksia muihinkin Minerva -tuotteisiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT