3   0

USB 2.0 portit eivät toimi USB 2.0 tilassa.

Ongelmana on tämä että usb portit eivät toimi ollenkaan usb 2.0 tilassa ihan sama mitä tekee.
Kun ne toimivat usb 1 tilassa laitteet käyvät automaattisesti kiinni ja takaisin päälle.
Eli vähän väliä kuuluu ääni että usb laite irrotettu ja laitettu takaisin.
Laite toimii usb 1.0 tilassa suht normaalisti vaikka joskus katkoo jos käynnistelee konetta useammin ja käyttää usb mokkulaa irti ja laittaa takaisin.
Aina kumminkin tulee sanoma että "Tämän laitteen toiminta nopeutuu jos kytket sen usb 2.0 porttiin... plaa plaa plaa..."


USB 2.0 ajurit on asennettu ja ne näkyvät laitehallinnassa.
virukset on tarkistettu.
haittaohjelmat on tarkistettu.
kovalevyt eheytetty.
rekisterivirheet korjattu.
biosista on tarkistettu että usb 2.0 on käytössä.
kovalevyltä poistettu kaikki turha.
on kokeiltu laitevalmistajan ja xp sp3 omilla ajureilla.

Kone on osborne pro 533 pakettikone seuraavilla ominaisuuksilla.
winxp pro sp3
intel pentium 4 1.8
muisti 768mb
ati 9600 128mb agp
emolevy asus P4B533-VM
kovalevy 20gb ide

Kysyjä: Anonyymi käyttäjä, 16.6.2011 14:55

Vastaukset

  4   1
Vahvistamaton käyttäjä

eipä viitti nakata toisen konetta roskiin :D

16.6.2011 14:59
  1   0
Bodomed (1523)

Varmaankin on menossa usb paikat emolevystä. Kokeile jos toimi laajennus kortilla. Noita USB kortteja saa PCI väylään asennettavina. Ne ainakin pitäs toimia kaikissa koneissa.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/1229/rhkt/Belkin-USB-2-0-5-porttinen-lisakortti

16.6.2011 15:03
  1   0
Vahvistamaton käyttäjä

vois varmaa testatakki jos muutamalla eurolla saa. oli näkkyymmä 7€ halavin + postit. tietenki ois paras jos on muuta vaihtoehtoa mitä itte en ole hoksannut että ei tarvis rahaa kuluttaa.

16.6.2011 15:10
  0   0
hynkkis (2205)

no roskikseen ei ainakaan mitään elektroniikkaa heitetä, vaan kierrätykseen. ja jos parempaa vastausta ei kuulu, niin älä vaivaa muita moisella soopalla.
voisko olla ettei kyseinen emolevy tue usb 2.0? ainakin hieman ikääntyneen oloinen kone noin muuten..
ja muokkausta: näyttääpä vaan tukevan 2.0..

16.6.2011 18:47
  0   0
repino (2536)

Onko kaikki USB:t 2.0:a?
Joissakin on sekä 1.1 että 2.0.
Kenties emolevysi ei pysty syöttämään kaikille USB väylille riittävää tehoa.
Esim. mokkula vaatii paljon virtaa eli näissä laitteissa ampeereja.
Tuossa emossa näkyy olevan 2.0 USB tuki etupaneelille, eli se on emolta siihen kytketty. Eli jos mokkulaa käytät kytke USB kaapelilla etupaneeliin ja kokeile sitten.
Paras olisi kaiketi ostaa uusi emolevy.
Asrockin emossa on tämä XFast USB. Ja muitakin vaihtoehtoja löytyy.

16.6.2011 20:16
  0   0
verovanki (2799)

tukee usb 2, lukee että vaatisi vikukan uudelleenasennuksen, mutta luuutavasti selviät pelkällä sp3:n asennuksella. Ajurin usb 2 löydät tuosta: http://www.driverstock.com/ASUS-P4B533-VM-driver-download/6-9-9991-79653/index.html

Sen sp3:n katevän asennustiedoston saat tuosta: http://www.microsoft.com/downloads/fi-fi/details.aspx?FamilyID=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E

16.6.2011 21:42
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

ei ole usb paikkoja etupaneelissa ollenkaan.

koneessa walmiiksi asennettu windows xp professional ja service pack3 vai meinaako VEROVANKI että joku virhe tullut service packin asennuksessa? O_o

ja eiköhän emolevy ainakin tue usb 2.0 jos biosissakin on usb 2.0 tuki päällä. ja jos en väärin muista niin manuaalistakin sen joskus luin.

virtalähde näytäisi olevan jotain voltage 230.. (enempää ei näy konetta aukasemati)

ainiin ja on testattu kaikkia usb portteja jokaisessa sama vika.

17.6.2011 10:52
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

lisäystä vielä että heittää samaa virhettä ulkoisen kovalevyn ja muistitikkujenkin kanssa että ei toimi usb 2.0 tilassa. (ulkoisessa kovalevyssä oma virtalähde)

17.6.2011 10:57
  0   0
verovanki (2799)

Juu toi ajuri korjaa usb2 paikat toimimaan.. Toi servicepack kannattaa ottaa jo sen vuoksi, että se on helppo asentaa tollalailla, Niin voithan kokeilla konettasi vaikka jollain ubuntun versiolla ja huomata että usb2 paikat toimii. Joo on ollut joskus laitettavana tollainenkin kone.

18.6.2011 18:39
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

ei anna asentaa sitä ajuria koska sanoo että koneessa on uudempi service pack kuin service pack 1.

19.6.2011 16:23
  0   0
verovanki (2799)

Koeta sillä ubuntun levyllä toimiiko portit, sitten vaan entinen sp3:n pois, asenna ajuri ja sp3 takaisin.

19.6.2011 19:33
  0   7
Vahvistamaton käyttäjä

Roskiin tollanen kone!

16.6.2011 14:56

Ehdota parempaa vastausta

Voit osallistua myös täysin nimettömästi ilman käyttäjätunnusta.
Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


Kysy.

150