1   0

Samsung d8500n HDMI- lähtö ei toimi.

Eli ostin kyseisen myllyn ja kun laittaa sen hdmi-kaapelilla kiinni töllöön niin se näkyy kyllä oikein sourcessa mutta ei näy kuvaa. Mikähän lie? Pitäiskö mulla olla korkeampilaatuinen kaapeli? (tuo ostettu jostain maxi-makasiinista 5€) anynet+ käynnistyy myös mutta pimeenä pysyy ruutu. oisko ideoita??? töllön malli:Samsung LE32C535F1W

Kysyjä: rick79, 1.9.2011 20:54

Vastaukset

  2   0
repino (2536)

Veikkaan asetus tai kaapelijuttuja, sillä nuohan ovat hyviä laitteita ja samaa merkkiä. Tarkista kaapeli ja asetukset ja jos mahdollista kokeile toista kaapelia, niissäkin on joskus vikaa.

1.9.2011 21:27
  2   0
rick79 (5041)

Jep pitää koittaa... ilmottelen miten kävi, nyt kuitenki viikonlopun viettoon..

2.9.2011 10:26
  1   0
rick79 (5041)

kaapeli otettiin käytöstä suoraan, oli tietsikan ja töllön välissä. voisko tuo masiina tarvia 1.4 johdon? kokeilin toisessakin töllössä eikä ssihenkään saanu kuvaa hdmi-johdolla..

1.9.2011 21:57
  1   0
Duschu (5225)

Mikä johto sen mukana tuli? Luultavasti siellä on vain asetuksissa ulostulo laitettu vakiona sille mitkä kaapelit laitteen mukana toimitetaan. Joten ne kiinni ja asetuksista muuttamaan HDMI päälle.

1.9.2011 22:16
  1   0
rick79 (5041)

ei tullu muuta kuin normi antenni johto ja komposiittikaapeli. (eli kelt.valk. ja pun.) ja se on outoa että kun töllöstä kattoo sourcea niin siellä lukee hdmi-bd/hdd combo. Mut telkku ilmoittaa ei signaalia..

1.9.2011 22:18
  1   0
Duschu (5225)

No kokeilitko sinä tuleeko sitä kuvaa sillä komposiittikaapelilla?

1.9.2011 23:05
  1   0
rick79 (5041)

juu sillä tulee.. mutta en oo löytäny asetuksista mitään kohtaa jossa hdmi kytkettäisiin päälle, luonnollisesti kun komposiitilla on vedetty kuva ja ääni niin kaikki hdmi.n liittyvät kohdat ovat harmaana valikoissa eli niitä ei voi muokata.

1.9.2011 23:09
  1   0
IlmoPJ (10437)

En teidä onko noissa useita noita liittimiä. Omassani oli TV:ssä niin, että piti liittää HDMI 5-vitosliittimeen. Tuota ja käsikirjaa kannattaa tutkia, josko sieltä löytysi jotain infoa.

2.9.2011 00:35
  1   0
repino (2536)

Yritä valmiilla HDMI-HDMI kaapelilla. Kaapeleitten virittämisessä on ongelmia, ellei niitä ongelmia halua itse tehdä.
Jos ei valmiilla piuhalla toimi, niin tarkista asetukset molemmista laitteista.

2.9.2011 01:44
  3   2
rick79 (5041)

Johdossa oli vika.. Hain gigantista laatupiuhan niin nyt näkyy ja toimii.

3.9.2011 19:47

Ehdota parempaa vastausta

Voit osallistua myös täysin nimettömästi ilman käyttäjätunnusta.
Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


Kysy.

150