0   0

Mokkula saa virtaa mutta tietokone ei tunnista?

Eli tosiaan mokkulana HUAWEIN e153. Kun kytken mokkulan mihinkä tahansa tietokoneeseen niin mokkulan vihreä valo alkaa vilkkumaan jolloin se siis saa virtaa mutta kone ei sitä muuten sen enempää tunnista.

Valojen merkitykset: [ link ]

Ei aukaise saunalahden sovellusta niinkun pts ja kysy salasanaakaan siihen siis.

Laitteen Expat Shield Routing Miniport #6 ohjaimen kanssa on ongelma. Ohajaimen asentaminen uudelleen saattaa korjata tämän ongelman. Ei korjaa. Kokeiltu on muutamaan otteeseen.

Kun otan ton Expat Shield Routing Miniport ohjaimen käyttöön niin tulee taas ohjauspaneelissa laitteet ja tulostimet kohdassa PC:n kohdalle huutomerkki ja vaatii vinamääritystä ja se vikahan on siis tuossa kyseisessä ohjaimessa. Kai?


Suurimpana ihmetyksen aiheena mulla tässä on nyt se että miks mokkula saa ylipäätänsä virtaa kun ei toimi. Onko vika siis jossain koneen sisällä? Miten se voi tolleen yhtäkkiä alkaa olla toimimatta ja oleen jotain vikaa jossain ohjaimissa.

Ja ajureita ei voi uudelleen asennella kun kone ei siis mokkulaa loppuun asti tunnista.

Ja vielä se että mokkula on kyllä taittunut pari kertaa sen elin olon aikana mulla mutta toiminut silti ja nyt on eka kerta kun kone ja mokkula enpä tiedä kumpi sit loppujen lopuks mutta kuitenki niin alkanut kränäämään.

Tietäville ja auttaville suuri kiitos.

Kysyjä: Deathly, 30.5.2012 20:33

Vastaukset

  1   0
ugge (336)

Asenna firmis mokkulaan uusiksi.
Tuosta uutta firmistä mokkulaan: http://www.dc-files.com/files/huawei/modems/E153/

30.5.2012 23:50
  0   0
Deathly (65)

Sitä olen tässä miettinyt parhaaksi vastaukseksi kyllä mutta mikä juttu se sitten on että http://www.elisa.fi/saunalahti/asiakasp...lojen-merkitys/

Sammuksissa = Ei virtaa päällä, tai modeemi rikki
Vihreä vilkkuva = Nettitikun virta on kytketty

Ja mun tapauksessa on toi vihree vilkkuva.

Ja mikähän vika tuossa Expat Shield Routing Miniportissa on kun sen ollessa käytössä sen päällä huutomerkki ja sanotaan että: Laite ei toimi ongelmitta, koska Windows ei voi ladata sen tarvitsemia ohjaimia. (Koodi 31)

30.5.2012 22:11
  1   1
HeQu (2305)

rikki se on. oli sama homma itsellä.

30.5.2012 22:20
  1   2
hynkkis (2205)

no jos se mokkula on vaan rikki?

30.5.2012 22:08
  0   1
Curvy2 (2561)

Viittais laiterikkoon.. Mulla on on noi E1820, E392 ja Zte:en mokkula, eikä mulla ole noita ongelmia ole ollut.
Voithan vielä kokeilla toista kaapelia.

30.5.2012 23:50
  0   3

Rikki?

30.5.2012 22:01

Ehdota parempaa vastausta

Voit osallistua myös täysin nimettömästi ilman käyttäjätunnusta.
Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


Kysy.

150