1   4

Jos poistaa Facebook tilin lopullisesti, mitä käyttäjän nimelle tapahtuu esim. yksityisviesteissä, jotka jäävät kaverien postilaatikoihin.

Kysyjä: Anonyymi käyttäjä, 25.4.2015 18:09

Paras vastaus (käyttäjien äänestämä)

  12   2
Vahvistamaton käyttäjä

Vaikka poistaisit tilisi, viestit ja mitä lie sinne oletkin ladannut ja vaikka ne eivät näkyisi sinulle tai ystävillesi enää, niin ne eivät ikinä poistu FBn tietopankeista ennen kuin ne on myyty niin moneen kertaan, ettei kukaan enää tarvitse niitä. FB kerää aivan kaiken materiaalin mitä käyttäjät sinne laittavat ja myyvät kaiken keräämänsä datan kelle vain joka siitä on halukas maksamaan. Jos epäilette, tarkistakaa käyttösopimus / ToS sieltä FBn puolelta. Siellä se on pienellä präntillä kaiken muun kuran lisäksi. Ehkäpä viestisi näkyvät kaverillesi tai sitten ei, mutta kaikki muut kyllä voivat saada viestisi käsiinsä kun rahaa tarjoaa.

25.4.2015 18:09

Muut vastaukset

  6   2
Vahvistamaton käyttäjä

Lyhyt vastaus: Et voi poistaa facebook tiliäsi "lopullisesti" ja kokonaan kaikkialta, mukaan lukien facebookin omat lokit ja tietokannat, mikäli sen tilin sinne kerran teet. Tarvittaessa ne kaikki viestit voidaan kaivaa esille, eri tahojen toimesta.

26.4.2015 02:03
  3   2
Vahvistamaton käyttäjä

FB-tiliä ei voi poistaa kokonaan, vaan sen saa vain pois päältä (eli piiloon).

26.4.2015 17:43
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

Minun fb-tilillä vieläkin on fb:sta poistunut kaverin kaikki viestit.

25.4.2015 22:50
  3   3
Vahvistamaton käyttäjä
26.4.2015 21:44

Ehdota parempaa vastausta

Voit osallistua myös täysin nimettömästi ilman käyttäjätunnusta.
Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


Kysy.

150