3   2

Hei! Nyt facebookkiin on tullut käyttöön timeline. Haluaisin tyhjentää koko seinäni kaikkea tietoa myöten, miten tämä on mahdollista?

Kysyjä: Anonyymi käyttäjä, 31.12.2011 04:40

Vastaukset

  3   0
Vahvistamaton käyttäjä

Facebookiin laittamasi tiedot säilyvät siellä maailmanloppuun asti, teet sitten siellä mitä tahansa.

31.12.2011 15:00
  1   0
Lauzi (549)

Ei löytynyt mitään nopeaa kaikki kerralla pois ratkaisua, mutta tässä pari vinkkiä:

Julkaisun poisto seinältä:
http://www.facebook.com/help/?faq=203594616344678

Tarinan PIILOTTAMINEN aikajanalta:
http://www.facebook.com/help/?faq=261211860580476

En mene sanomaan lähteekö viesti aikajanalta, jos sen poistaa seinältä. Se on kuitenkin varma, että aikajanalta piilottaminen ei poista viestiä pysyvästi. Se ei vain näy muille käyttäjille.
Yksityisyydensuojasta huolestuneiden kannattaa myös muistaa, että naamakirjasta ei saa lopullisesti mitään pois, ellei käy polttamassa kaikkia sivuston servereitä. Vaikka poistaisit itsesi FB:stä, jäävät tiedot edelleen talteen.

Edit: Tietenkin yksi vaihtoehto olisi poistaa tunnukset ja tehdä uudet. Vanhoja juttuja ei linkitetä takaisin uuteen käyttäjään. Ja jos haluaa olla varma, niin käyttää toisella kertaa eri sähköpostia.

31.12.2011 13:45
  0   0
Vahvistamaton käyttäjä

Kerran laitettu Facebookkiin.
-> Aina ja ikuisesti Facebookissa

1.1.2012 18:49

Ehdota parempaa vastausta

Voit osallistua myös täysin nimettömästi ilman käyttäjätunnusta.
Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


Kysy.

150