0   0

Eli avuttoman tyypin ongelma iTunesissa. Tuntuu tuo iTunes olevan vähän liiankin sekava.

Elikkäs joka kerta kun synkronoin iPhonen iTunesin kanssa, puhelimesta siirtyy kaikki ohjelmat ja pelit koneelle (ns. varmuuskopiointi). Otin kuitenkin tämän asetuksen pois koska en halua enää siirtää ohjelmia koneelle. Nyt haluaisin poistaa koneelle aikaisemmin laitetut ohjelmat vain koneesta, mutta kone sanoo että seuraavan synkronoinnin yhteydessä ne poistetaan myös puhelimesta. Miten saan poistettua vain koneesta?

Kysyjä: Anonyymi käyttäjä, 14.2.2011 16:33

Vastaukset

  1   0
Vuohi (513)

Ei varmaa tietoa, mutta loogisesti ajateltuna voisi olla näin: Ota synkronointi pois päältä, poista tiedostot koneelta ja laita synkronointi takaisin päälle.

14.2.2011 17:54
  1   0
Vahvistamaton käyttäjä

Mielestäni vaikkakin tuo ilmoitus tulee, ei syytä huoleen. Jos sync. on pois päältä ohjelman ei pitäisi poistaa noita ohjelmia puhelimesta.

14.2.2011 22:58
  0   1
Vahvistamaton käyttäjä

Vuohen vastaus ei tiettävästi ole oikea

14.2.2011 20:48

Ehdota parempaa vastausta

Voit osallistua myös täysin nimettömästi ilman käyttäjätunnusta.
Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


Kysy.

150