*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin nopeustesti uudistui, tarjoaa jakomahdollisuuden

Kirjoittaja AfterDawn @ 30.11.2017 18:26 Kommentteja (1)

Netflixin nopeustesti uudistui, tarjoaa jakomahdollisuuden Verkkosivuille rakennetut nopeustestit ovat olleet suosittu tapa varmistaa oman nettiyhteyden toiminta vuosien ajan. Monet testit ovat kuitenkin palveluntarjoajien omia palveluita, joiden tulokset eivät välttämättä kerro koko totuutta kulkevasta dataliikenteestä.
Monesti esimerkiksi Netflixiin yhteys ei olekaan aivan yhtä nopea kuin palveluntarjoajan palvelimille, ja onpa Netflix-liikennettä joskus jopa tahallaan hidastettu. Niinpä Netflix esitteli viime vuonna oman nopeustestinsä osoitteessa fast.com.

Kyseinen palvelu on nyt tarjonnut nopeustestejä yli neljännesmiljardille nopeudesta huolissaan olevalle asiakkaalle ja päivittänyt virstanpylvään kunniaksi palveluaan, kertoo GSMArena. Varsin yksinkertaiseen palveluun on nyt lisätty jakonapit, jolla tuloksen saa kerrottua helposti myös ystäville.

Jakonapit ilmestyvät heti tuloksen vahvistuttua ja niillä nopeustestin voi julkaista Twitteriin tai Facebookiin. Lisäksi tulosta voi helposti verrata Speedtest.netin tulokseen linkkiä painamalla. Speedtest.netin osaomistajana on yhdysvaltalainen telejätti Comcast. Luonnollisesti paras nopeustesti Netflix-käytön testaamiseen on Netflixin oma testi.

Jos nettiyhteyden nopeus siis epäilyttää, niin suuntaa osoitteeseen fast.com.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

11.12.2017 8:40

Olipa hyödyllinen ominaisuus. Nyt kaikki sankoin joukoin jakamaan omaa yhteysnopeuttaan some täyteen.

Lainaus:
Luonnollisesti paras nopeustesti Netflix-käytön testaamiseen on Netflixin oma testi.
Jaa miksiköhän?


---
t. aares

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....
Googlen tekoäly teki historiallisen löydön – Aurinkokunta ei ole uniikki Googlen tekoäly teki historiallisen löydön – Aurinkokunta ei ole uniikki (15.12.2017 18:34)
Googlen kehittämät tekoälyalgoritmit ovat löytäneet NASAn Kepler-avaruusteleskoopin tuottamasta datasta uuden planeetan. Löytö on historiallinen parilla tapaa, se esimerkiksi osoittaa millaisia ....

Uutisarkisto