*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Mitä kalliimmalla Netflixillä saa ensi kuussa? Tässä tulevat Netflix Originalsit

Kirjoittaja AfterDawn @ 24.10.2017 20:19

Mitä kalliimmalla Netflixillä saa ensi kuussa? Tässä tulevat Netflix Originalsit Stranger Thingsin toisen kauden julkaisuun on vain pari päivää, mutta kuun loppu häämöttää, joten on aika katsoa jo tulevan kuukauden tarjontaan.
Netflix on hiljattain kertonut nostavansa hintoja myös Suomessa, mutta taustalla on yhtiön mukaan tarve rahoittaa kasvavaa tuotantoa. Niinpä ensi kuussa kasvavalla hinnalla saadaan jatkossa yhä enemmän laadukasta Netflix-tuotantoa.

Hinnan nosto ei tietysti vaikuta ensi kuun ohjelmistoon, mutta tarjolla on siitä riippumatta tukuttain uutta katsottavaa. Tässä niistä tärkeimmät uutuudet.

BBC:n tuottama ruokakilpailu The Big Family Cooking Showdown tulee maailmanlaajuisesti alkukuusta saataville Netflixiin, Marvelin uusin supersankarisarja The Punisher ensi-ilta on 17. marraskuuta ja Trailer Park Boysin Out of the Park -sarja jatkuu Euroopan jälkeen nyt Yhdysvalloissa.

Muuta uutta sarjoissa on mm. animesarjat Fate/Apocrypha ja Blazing Transfer Students, animaatiosarjat Dinotrux Supercharged ja Stretch Armstrong and the Flex Fighters, länkkärisarja Godless, Spike Leen komedia She's Gotta Have It sekä japanilaisdraama The Many Faces of Ito.

Netflix Originals -elokuvista maininnan ansaitsevat brassiwestern O Matador (The Killer), iZombiena tutun Rose McIverin tähdittämä teinidraama A Christmas Prince ja maailmansotien jälkeiseen Mississippiin sijoittuva draama Mudbound.

Dokumenteista kenties merkittävin on Jim Carreyn Man on the Moon -dokumenttielokuva Jim & Andy: The Great Beyond, mutta tarjolle tulee myös esimerkiksi Kickstarter-rahoitettu Saving Capitalism sekä Fidel Castroa ja kuubalaisperheitä vuosikymmenten aikana dokumentoinut Cuba and the Cameraman.

Komediaa tarjoavat mm. DeRay Davis spesiaalillaan How To Act Black ja Brian Reganin odotetulla standupilla Nunchucks and Flamethrowers.

Luonnollisesti uutta tarjontaa on paljon muutakin, joihin lukeutuu tietysti useita palaavia sarjoja sekä vanhempaa sisältöä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta (20.1.2018 20:14)
Tällä hetkellä älykaiuttimien kärkikastissa on oikeastaan vain kaksi kovan luokan kilpailijaa, Amazon ja Google. Molemmilla yhtiöillä on omat tuotesarjansa, joita yhdistää äänikomennoilla toimiva ....
OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 (19.1.2018 13:52)
Samsung Galaxy A -laitemalliston yläpäähän on ilmestynyt uusi tulokas, Galaxy A8. Puhelimen myynti alkoi Suomessa tänään suositushintaan 499 euroa eli se sijoittuu samaan hintaluokkaan OnePlus 5:n kanssa. ....
2 kommenttia
Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille (19.1.2018 12:59)
Musiikkipalvelu ei voi olla nykypäivänä pelkkä musiikkipalvelu, vaan ilmeisesti sen kylkeen pitää paketoida kaikkia muutakin sisältöä. Tai sitten musiikkipalveluiden kehittäjien päässä ei ole ....
WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen (19.1.2018 12:41)
WhatsApp ilmoitti jo hyvän aikaa sitten tavoitteekseen lyödä rahoiksi käyttäjiltä perittävän vuosimaksun sijaan yrityskäyttäjille myytävillä palveluilla. Tätä tavoitetta silmällä pitäen WhatsApp ....
iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse (18.1.2018 15:51)
Applen iOS-käyttöjärjestelmästä on löytynyt vaatimattomalta vaikuttava bugi, jolla on kuitenkin ärsyttäviä seurauksia. Sitä hyödyntämällä voi kaataa kenen tahansa iPhonen pelkän tekstiviestin avulla. ....

Uutisarkisto