*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin ensimmäiseen animaatioelokuvaan valittu vaikuttavia tekijöitä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 1.4.2017 19:59 Kommentteja (1)

Netflixin ensimmäiseen animaatioelokuvaan valittu vaikuttavia tekijöitä Netflixin sisällöntuotanto on viimeisen parin vuoden aikana kasvanut valtaisasti. Yhtiö on haastanut alkuperäistuotannollaan HBO:n kaltaisia huipputuottajia ja monien mielestä tehnyt sen varsin vakuuttavasti esimerkiksi House of Cardsin kaltaisten palkittujen ohjelmien ja dokumenttien kanssa.
Nyt suoratoistojätiltä odotetaan ensimmäistä pitkää animaatioelokuvaa. Vaikka elokuvia Netflix on jo tuottanut useita, niin animaatioista ainoat tuotokset ovat televisiosarjamuodossa. Yhtiö on kuitenkin paljastanut tekijöitä tulevalle, ensimmäiselle animaatioelokuvalle, jonka nimi on America: The Motion Picture.

Elokuvan tekijöihin on palkattu suositun Archer-animaatiosarjan Adam Reed ja Matt Thompson, joka tulee ohjaamaan elokuvan. Tämän lisäksi tuotannosta löytyy The Expendablesin Dave Callaham ja LEGO Movien tekijöitä. Tuottajissa on mukana Channing Tatum, joka on myös elokuvassa ääninäyttelijänä, kertoo Deadline.

America: The Motion Picture on aikuisten animaatioelokuva, joka kertoo Yhdysvaltojen perustamisesta.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.4.2017 12:39

Yksi asia mitä olen ihmetellyt animaatioelokuvissa on se että miksi rajoittua "ihmisnäyttelijä" rajoitteiseen esitystapaan. Esimerkiksi jos tehdään tieteiselokuva niin ne avaruusolennot ovat "ihmismuotoisia" koska asiaa ei muuten helposti saa "oikeassa elämmässä" näyteltyä. Animaatioissa ei ole näitä rajoituksia mutta silti usein ne on kuitenkin tehty ihan kuin ne rajoitukset olisi olemassa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto