*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MTV lanseeraa C Moren uudelleen

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 11.1.2017 18:30 Kommentteja (7)

Netflix yllätti Suomessa: MTV uudistaa palveluitaan Perinteiset suomalaiset mediat eivät ole olleet immuuneja digitaalisten palveluiden aiheuttamalle murrokselle, mistä hyvänä esimerkkinä televisiokanavayhtiö MTV:n talousvaikeudet. MTV on viimeisen vuoden aikana joutunut pähkäilemään miten se saisi itselleen uutta kasvua ja uudistettu C More vaikuttaisi olevan kehitystyön tulos.
MTV julistaa uutisessaan tuovansa "markkinoille suomalaiselle yleisölle rakennetun elokuvien, televisio-ohjelmien ja urheilusisällön kuukausimaksullisen C More -suoratoistopalvelun". Kyseinen palvelu on ollut jo vuosia olemassa – ensin Filmnet-nimellä ja vuoden 2013 Canal+-uudistuksen myötä C More -nimellä.

Uudistuksen myötä MTV:n kaikki maksullinen nettisisältö (formulat, elokuvat jne) sekä antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittiverkkojen MTV Total -kanavat (MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori) keskitetään C More -tuotepakettiin. Kanavauudistus tehdään maaliskuussa. MTV:n ilmainen videosisältö löytyy jatkossakin Katsomo-palvelusta.

Jos haluat tilata pelkän suoratoistopalvelun, niin tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: C More (9,95 e/kk) ja C More Total (24,95 e/kk). Palvelut eroavat toisistaansa sisällön osalta, esimerkiksi formuloita ja MM-jääkiekko löytyy vain C More Totalista. Jos taas haluta maksu-TV-paketit, niin tarjolla on kolme vaihtoehtoa: C More (14,95 e/kk), C More Sport (24,95 e/kk) ja C More Totalin (29,95 e/kk).

MTV ei ole pärjännyt kansainvälisiä kilpailijoita, kuten Netflixiä ja Viaplaytä vastaan. MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund on kuitenkin vakuuttunut, että suomalaiset ovat valmiita tilaamaan useampia tilauspalveluita ja kysyntää kotimaiselle palvelulle löytyy.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

112.1.2017 10:26

"..suomalaiselle yleisölle rakennetun.." ja se siitä sitten. Syy miksi katson Netflixiä ja muita ulkomaisia suoratoistopalveluita on juuri se, etteivät ne ole täynnä sitä samaa kotimaista p*skaa kuin televisio. Viaplay:nkin irtisanoin juuri siksi, että sen laadukas ulkomainen sisältö oli katsottu kuukaudessa, jäljelle jäi läjä kolmen euron budjetilla toteutettua skandinaavista höttöä.

212.1.2017 11:41

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kaffella:
"..suomalaiselle yleisölle rakennetun.." ja se siitä sitten. Syy miksi katson Netflixiä ja muita ulkomaisia suoratoistopalveluita on juuri se, etteivät ne ole täynnä sitä samaa kotimaista p*skaa kuin televisio. Viaplay:nkin irtisanoin juuri siksi, että sen laadukas ulkomainen sisältö oli katsottu kuukaudessa, jäljelle jäi läjä kolmen euron budjetilla toteutettua skandinaavista höttöä.
Sama vika....

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

312.1.2017 16:14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kaffella:
"..suomalaiselle yleisölle rakennetun.." ja se siitä sitten. Syy miksi katson Netflixiä ja muita ulkomaisia suoratoistopalveluita on juuri se, etteivät ne ole täynnä sitä samaa kotimaista p*skaa kuin televisio. Viaplay:nkin irtisanoin juuri siksi, että sen laadukas ulkomainen sisältö oli katsottu kuukaudessa, jäljelle jäi läjä kolmen euron budjetilla toteutettua skandinaavista höttöä.
Sama vika....
Uusi Viaplay kolme kuukautta ilmaisena eikä juuri katsottavaa koska olen liian nirso. Netflixistä maksan koska katsottavaa riittää ja uutuuksia tulee sopivaa tahtia. Kotimaista en katso kun on aina samat naamat mutta kehä kolmosen ulkopuolisia juntteja riittää niin eiköhän maikkarille löydy oma kolosensa.

412.1.2017 16:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:
MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund on kuitenkin vakuuttunut, että suomalaiset ovat valmiita tilaamaan useampia tilauspalveluita ja kysyntää kotimaiselle palvelulle löytyy.
Ei varmasti ole noilla hinnoilla. Aivan järjetön hinta.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti horhhe:
mutta kehä kolmosen ulkopuolisia juntteja riittää niin eiköhän maikkarille löydy oma kolosensa.
Kehä kolmosen pohjoispuolelta katsottuna ei voi kuin yhtyä kommenttiisi. Juntteja näköjään riittää. Mullehan ulkopuoli on juuri se mitä sä sanot sisäpuoleksi...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12.1.2017 @ 16:52

512.1.2017 20:37

Toiveena olisi MTV:lle ettei niputtaisi kaikkia kanavia samaan.
ainakin F1 kanava voisi olla ostettavissa erikseen, muulla tarjonalla ei ole niin väliä.

614.1.2017 0:05

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Reli231:
Toiveena olisi MTV:lle ettei niputtaisi kaikkia kanavia samaan.
ainakin F1 kanava voisi olla ostettavissa erikseen, muulla tarjonalla ei ole niin väliä.

Vastaan tuo vuosi sitten niputti F1:n tuohon Total Sportiin, että ei voi pelkästään sitä ottaa ja siten pakkomyy muitakin lajeja. Hinta on sitten sen mukainen. Vaan sanoppa sellainen tuon kokoluokan yritys, joka kuuntelee asiakkaitaan...

Nordlundilla kohtuullisen pilvenhattarakuvitelma suomalaisten ostohaluista. Jos sisältö on samaa jöötiä kuin ennenkin, niin ei se paketin nimeä vaihtamalla parane. Aletaan olemaan tilanteessa, että pitää antaa asiakkaiden valita mitä haluavat katsoa ja karsia sitten rönsyt pois. Minäkin maksan nyt F1:n takia turhasta, mutta silti vielä halvempaa kuin C Total Sport. Saattaa kohta loppua sekin, kiitos tulevien rajoitusten.

Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.

714.1.2017 10:23

link

Lainaus:

9.8.2012
Huhut videovuokrauspalvelu Netflixin Suomeen tulosta eivät hetkauta MTV Median toimitusjohtajaa Heikki Rotkoa.

"Emme tule antamaan heille yhtään sympatiapistettä", Rotko murjaisi keskiviikkona Media & Message -seminaarissa Naantalissa.

Rotko ei usko, että Yhdysvalloissa kahdeksan dollaria kuukaudessa elokuvista veloittava Netflix onnistuu tekemään Suomen pienillä markkinoilla kannattavaa liiketoimintaa palvelun nykyisellä toimintamallilla moneen vuoteen. Hänen mielestään kilpailutilanne on Netflixille kova jo sen takia, että suomalaiset kaupalliset kanavat näyttävät kymmeniä elokuvia ilmaiseksi viikottain.

Rotko totesi, ettei MTV aio myydä Netflixille sisältöjä.

Netflixin kuitenkin tervetulleeksi Suomeen toivottanut Rotko totesi, että tv-toimijoiden pelikenttä muuttuu ja monimutkaistuu uusien kilpailijoiden edessä, minkä takia hän toivoo kotimaiselta tv-toimialalta yhteistyötä ja riidattomuutta.


Hupsistarallaa. Niin siinä käy kun lähtee aliarvioimaan kilpailijaa.

Lainaus:
esimerkiksi formuloita ja MM-jääkiekko löytyy vain C More Totalista
Ja näemmä mikään ei kuitenkaan muutu. Ihmisten oikeasti haluama sisältö pidetään kymmenen kökkökanavan panttivankina.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14.1.2017 @ 10:24

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
3 kommenttia

Uutisarkisto