*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Bitcoinista turvasatama? Arvo nousi Trumpin valinnan seurauksena

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 10.11.2016 08:43

Bitcoinista turvasatama? Arvo nousi Trumpin valinnan seurauksena Sijoituspiireissä rakastetaan ennustettavuutta ja kammoksutaan epävarmuutta. Tämä nähtiin osakemarkkinoilla eilen, kun Donald Trumpin valinta Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi varmistui. Osakekurssit lähtivät uutisen myötä laskuun, kun sijoittajat kevensivät salkkujaan ja etsivät rahoilleen turvasatamaa.
Hyvänä turvasatamana on vuosia pidetty esimerkiksi kultaa, jonka arvo lähtikin Trumpin valinnan seurauksena nousuun. Virtuaalivaluutta bitcoinin arvo on vaihdellut historian saatossa rajusti, joten sitä on vaikea nähdä minään erityisen hyvänä arvonsa säilyttävänä sijoituskohteena, mutta siitä huolimatta myös bitcoinin arvo lähti Trumpin valinnan jälkeen nousuun.

Bitcoinin arvo suhteessa dollariin on liikkunut tällä viikolla noin 710 dollarin tietämillä, mutta Yhdysvaltojen presidentinvaalien jälkeen virtuaalivaluutan arvo kipusi parhaimmillaan noin 738 dollariin. Kasvua tuki dollarin arvon heikentyminen, mutta bitcoinin arvo nousi myös euroon ja juaniin verrattuna.

Ensireaktion jälkeen bitcoinin arvo dollariin verrattuna on lähtenyt laskuun ja se on palautunut noin 715 dollarin tietämille.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
8 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto