*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen TV-sovelluksessa on yksi massiivinen ongelma

Kirjoittaja AfterDawn @ 28.10.2016 21:55

Applen TV-sovelluksessa on yksi massiivinen ongelma Applen eilisen lehdistötilaisuuden anti keskittyi MacBook-tietokoneisiin, mutta yhtiö toki puhui paljon muustakin. Yksi vähemmälle huomiolle jäänyt julkistus oli Applen uusi TV-sovellus.
Kyseessä on sovellus, joka saapuu iPhonelle, iPadille ja Apple TV:lle – kyllä, Apple TV:lle on sovellus, jonka nimi on TV. Applen sovellus yhdistää eri suoratoistopalveluiden tarjontaa ja esittää ne yhden sovelluksen alla. Näin riippumatta palveluntarjoajasta kaikkeen sisältöön pääsee käsiksi helposti yhdestä sovelluksesta.

TV-sovelluksessa on kuitenkin yksi valtaisa ongelma. Kyseinen sovellus ei tue maailman suurinta suoratoistovideoiden palvelua eli Netflixiä, huomioi BGR. Mikä tekee asiasta outoa, niin Netflix on tarjolla lähes alustalla kuin alustalla, mutta syystä tai toisesta Apple ei ole kyennyt tarjoamaan suoratoistojätille kiinnostavaa sopimusta.

Kauppoja on kulissien takana varmasti hierottu kauan ja tarkkaan, ja se saattaa olla vielä huonompi asia Applen televisiosovellukselle. On todennäköistä, että Netflix ei yksinkertaisesti näe mitään järkeä jakaa huipputärkeitä katsojatietoja – tai tuottoa – erityisesti, koska Apple on myös kilpailija suoratoistomarkkinoilla.

Tietysti sovellukselle tulee löytymään käyttäjiä, vaikka Netflix puuttuukin, onhan tarjolla muita huippupalveluita, kuten HBO, mutta sen tarkoitus olla yksi ja ainoa lähde suoratoistoon on helposti kyseenalaistettavissa, ainakin toistaiseksi.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna Ensi-iltaelokuvat kahdessa viikossa iTunesiin? Se voi tapahtua jo ensi vuonna (19.8.2017 17:39)
Yhdysvaltalaiset elokuvastudiot ovat aloittaneet neuvottelut suurien digitaalisten elokuvavuokraamojen kanssa uutuuselokuvien tarjolle tuonnin nopeuttamiseksi. Ajatuksena on, että elokuvia voisi ....
2 kommenttia
Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti Opas: Kovalevy täynnä? Vapauta tilaa helposti (19.8.2017 12:15)
Tietokoneen tallennustila täynnä? Löydä oppaamme avulla mikä kovalevyltä vie eniten tilaa ja vapauta näin helposti ja ilmaiseksi lisää tilaa käyttöösi.
3 kommenttia
Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....

Uutisarkisto