*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Windows 10:n Edge-selain sai uusia laajennuksia

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 31.3.2016 23:05

Windows 10:n Edge-selain sai uusia laajennuksia Microsoftin Edge-selain on saanut uusia selainlaajennuksia, joiden joukossa on mm. Chromen suosittuja lisäsovelluksia. Yhtiö kertoi Windows 10:n ykkösselaimen uudistuksista Build-kehittäjäkonferenssissa.
Selainlaajennusten joukossa on muun muassa seuraavat tunnetut sovellukset: Pinterest, Amazon, Reddit, Evernote, LastPass ja Adblock. Vieläkin Edgen laajennusvalikoima on kovin pieni ja kattaa vain muutamia tärkeimmistä laajennuksista. Chrome Web Storesta löytyy tuhansia laajennuksia liki tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Chromen ja Edgen lisäksi myös mm. Safari ja Firefox tukevat laajennuksia. Microsoftilla on takamatkaa vielä näidenkin selainten laajennustarjontaan.

Niin Googlella, Applella kuin Microsoftillakin on omat ongelmansa mainosestojen kanssa, joten aiemmat raportit Edgen integroidusta mainosestosta kuulostivat oudolta. Microsoft kuitenkin päätyi kilpailijoiden tavoin vain tarjoamaan kolmannen osapuolen lisäosaa.

Edgen suosion kasvu voi hyvinkin riippua laajennustuen kasvamisesta. Edge on korvannut Windowsissa oletusselaimena Internet Explorerin, joka on pitkään ollut työpöytäkäytössä maailman suosituin internetselain.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Karu muistutus – Säätiedoilla sinusta tehdään kauppatavaraa Karu muistutus – Säätiedoilla sinusta tehdään kauppatavaraa (23.8.2017 10:31)
Huippusuosittu AccuWeather-sääsovellus on jäänyt kiinni käyttäjän sijainnin paikannuksen mahdollistavan datan keräämisestä, vaikka sovellusta on erikseen kielletty pääsemästä paikkatietoon käsiksi. ....
Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla (23.8.2017 09:00)
Kopteriyhtiö DJI on julkaisee uudelle Spark-minikopterilleen pakollisen ohjelmistopäivityksen, jolla pyritään korjaamaan laitteen virranhallinnassa havaitut virheet. DJI:n mukaan se julkaisee ....
Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä (23.8.2017 08:32)
Apple ei tavoittele ainakaan tällä hetkellä oman itsestään ajavan auton kehittämistä, kertoo The New York Times. Sen sijaan yhtiö keskittyy autojen autonomisen liikkumisen mahdollistavan järjestelmän ....
Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy (22.8.2017 11:43)
Luonnonilmiöillä voi olla yllättävän isoja seurauksia verkkopalveluiden toimintaan. Ne voivat häiritä niitä tai jossain tapauksissa jopa lisätä palveluiden käyttöä. Netflixin kohdalla Yhdysvalloissa ....
5 kommenttia
WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus (22.8.2017 10:20)
WhatsAppin Oma tila -ominaisuus saa uusia ominaisuuksia, kun Facebook on lisännyt siihen mahdollisuuden luoda värikkäitä tekstimuotoisia tilapäivityksiä. Alun perin tilapäivitys oli lähinnä ....

Uutisarkisto