*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Näin siirrät soittolistat Spotifysta YouTubeen

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 30.8.2015 13:11 Kommentteja (1)

Näin siirrät soittolistat Spotifysta YouTubeen Jos käytät Spotifyta musiikin kuunteluun, mutta tykkäät aina välillä pyöräyttää YouTube-jukeboksin soimaan, niin aina välillä tulee tarvetta siirtää soittolistoja palvelusta toiseen.
Tähän ongelmaan tarjoaa ratkaisun useampikin verkkopalvelu, esimerkiksi Playlist Buddy sopii hyvin Spotify > YouTube -soittolistamuunnoksiin. Palveluun kirjaudutaan Spotify-tunnuksilla, jotta Playlist Buddy pystyy hakemaan soittolistatietosi Spotifysta.

Spotify-kirjautumisen jälkeen valitset minkä soittolistan haluat siirtää ja kirjaudut vielä YouTubeen, jotta soittolista voidaan tallentaa oikeaan osoitteeseen. Muuta Playlist Buddyn käyttö on ilmaista, vaikka kehittäjä pyytääkin lahjoituksia toimintansa rahoittamiseen.

Playlist Buddyn huono puoli on se, ettei se tue muita palveluita kuin Spotifyta ja YouTubea (ja näitäkin vain yhteen suuntaan).

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

131.8.2015 9:35

Ite voisin siirtää Spotifyn soittolistat Google Music-palveluun. Luovuin Spotifystä ja Deezeristä nyt kun pääsin uuden Android luurin kimppuun, muut kun tuntuu niin turhalta Googlen musiciin verrattuna.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
13 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
3 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto