*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Firefox 35 julkaistu – lataa täältä

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 13.1.2015 20:22 Kommentteja (6)

Firefox 35 julkaistu – lataa täältä Mozilla on julkaissut Firefox-selaimesta version 35.0. Selaimen voi ladata omalle Windows-tietokoneelle Download.fi-palvelusta (ladattavissa myös OS X:lle)
Selaimen uusimmassa versiossa on yksinkertaistettu Firefox Hello -viestipalvelun toimintaa poistamalla muutamia ylimääräisiä välivaiheita. Palvelun avulla voi käydä videopuheluita ystävien kanssa suoraan selaimesta käsin ilman erillisten laajennosten asentamista. Firefox Hellon käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, vaan ystäviä voi kutsua Firefoxissa luotuun videokeskusteluyhteyteen jakamalla linkki siihen. Suora yhteydenpito onnistuu Firefox-tunnuksilla.

Mozilla on tuonut myös Firefox OS:stä ja Firefoxin Android-versiosta tutun Firefox Marketplace -sovelluskaupan työpöytäselaimelle. Lisäksi työkalupalkkiin voi lisätä jakopainikkeen, jonka avulla verkosta löydetyn sisällön voi helposti jakaa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla. Ominaisuuden käyttöönottamiseksi käyttäjä pitää vierailla Share Activation -sivulla ja valita palvelut jotka haluaa liittää jakopainikkeeseen.

Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

113.1.2015 20:43
RupeamaRäp
Vahvistamaton

Jahas, eli nyt Mozilla sitten alkaa tuuppaamaan kaikenlaista paskaa selaimiinsa, käy varmaan yhtä hyvin mitä Winampille konsanaan. MP3 soittimesta tuli joku saakelin jääkaappi/pakastin -yhdistelmä.

213.1.2015 20:44
Kissanpieru
Vahvistamaton

Jahas, eli nyt Mozilla sitten alkaa tuuppaamaan kaikenlaista paskaa selaimeensa, käy varmaan yhtä hyvin mitä Winampille konsanaan kun MP3 soittimesta tuli joku saakelin jääkaappi/pakastin -yhdistelmä.

313.1.2015 21:47

Tyypillinen ohjemisto kehityskulku. Ensin ohjelma on pieni, karkea ja sen suosio alkaa kasvaa. Jossain vaiheessa se sitten on parhaimillaan. Tämän jälkeen sitä paisutellaan aina vaan mitä turhemmilla ominasuuksilla, kunnes koko ohjelma on surkea mammutti.

413.1.2015 22:37

Juu eipä mene lataukseen. Voisihan tuota selainta muutenkin kehittää kuin tunkemalla sen kaikkea paskaa. Seuraava vaihe on kaiketi että selainta ruvetaan yksinkertaistamaan ja poistamaan ominaisuuksia.

513.1.2015 23:32

Jos kyseistä ominaisuutta ei halua niin kannattaa ladata Firefox ESR. Niihin ei tule heti uusimmat ominaisuudet mutta tietoturva päivitykset tulevat.

Taikka siirtyä nopeampaan Chromeen.

614.1.2015 20:18

Olisko tietoo hyvästä kevyestä selaimesta?

Chrome eikä Firefox enään niitä ole...Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto