*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.6.2014 11:08

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita Digitaalisten sisältöjen tekemiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehittäjä Adobe on julkaissut läjän uusia tuotteita. Yhtiö päivitti koko Creative Cloud -ohjelmistopaketin, esitteli uusia sovelluksia iPadille ja julkaisi iPadille tarkoitetun Ink-styluksen sekä Slide-viivaimen.
Adobe kuvailee Creative Cloud -päivitystä suurimmaksi sitten Creative Suite 6:n. Yhtiön kenties suosituimman ohjelman, Photoshop CC:n, uusiin ominaisuuksiin kuuluvat Blur Galleryn efektit, joilla on aiempaa helpompaa luoda vaikutelma liikkeestä. Focus Mask -toiminto tuo syvätarkkuudeltaan pienet muotokuvaotokset paremmin esille. Content Aware -ominaisuutta on lisäksi parannettu. Alla olevassa videossa kerrotaan selvemmin mistä ominaisuuksissa on tarkalleen ottaen kyse.

Muiden CC-paketin ohjelmien uusista ominaisuuksista löytyy tietoa täältä.Adobe esitteli samalla neljä uutta mobiilisovellusta, jotka on suunniteltu Applen laitteille. IPadille yhtiö toi luonnosten tekemiseen tarkoitetun Adobe Sketchin, tarkkuutta vaativaan piirtämiseen suunnittellun Adobe Linen sekä kuvanmuokkaukseen tarkoitetun Adobe Photoshop Mixin (Terry Whiten videoesittely alla). IPhonelle julkaistiin vuorostaan Adobe Lightroom -sovellus, joka tuli saataville iPadille jo aiemmin.Adoben julkaisut eivät jääneet pelkästään ohjelmistoihin, vaan yhtiö julkaisi myös Inkin ja Sliden. Aiemmin Adonitin kehittämät kynä ja viivain tunnettiin koodinimillä Project Mighty ja Napoleon. Työkalusetti maksaa yhteensä 199,99 dollaria. Alla on Testedin laatima videoarvostelu.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! (8.12.2017 22:37)
Vuoden 2016 kesällä julkaistu Pokemon Go on onnistunut pitämään kymmenet miljoonat ihmiset kävelemässä pitkin maita ja mantuja jo puolentoista vuoden ajan. Pelin kehittäjä Niantic on aktiivisesti ....
Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin (8.12.2017 15:57)
Elon Musk paljasti torstaina pidetyssä yksityistilaisuudessa, että Tesla kehittää parhaillaan omaa tekoälylaskentaan suunniteltua piiriä, jolla voitaisiin suorittaa itsestään ajavan auton edellyttämät ....
1 kommentti
Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa (8.12.2017 15:22)
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, ....
Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin (8.12.2017 13:21)
Koolla on väliä, mitä tulee älypuhelimien akkuihin. Uutta iPhonea havitteleville onkin luvassa iloisia uutisia, sillä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ounastelee uusimmassa raportissaan ....
Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja (8.12.2017 11:10)
Windows 10:lle ensi vuoden huhtikuussa julkaistava Redstone 4 -ohjelmistopäivitys tulee sisältämään parannetun virranhallinnan ja tuen eSIM-teknologialle. Ajatuksena on kehittää käyttöjärjestelmää ....

Uutisarkisto