*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.6.2014 11:08

Adobe päivitti ammattilaisohjelmistonsa ja toi mobiiliin uusia tuotteita Digitaalisten sisältöjen tekemiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kehittäjä Adobe on julkaissut läjän uusia tuotteita. Yhtiö päivitti koko Creative Cloud -ohjelmistopaketin, esitteli uusia sovelluksia iPadille ja julkaisi iPadille tarkoitetun Ink-styluksen sekä Slide-viivaimen.
Adobe kuvailee Creative Cloud -päivitystä suurimmaksi sitten Creative Suite 6:n. Yhtiön kenties suosituimman ohjelman, Photoshop CC:n, uusiin ominaisuuksiin kuuluvat Blur Galleryn efektit, joilla on aiempaa helpompaa luoda vaikutelma liikkeestä. Focus Mask -toiminto tuo syvätarkkuudeltaan pienet muotokuvaotokset paremmin esille. Content Aware -ominaisuutta on lisäksi parannettu. Alla olevassa videossa kerrotaan selvemmin mistä ominaisuuksissa on tarkalleen ottaen kyse.

Muiden CC-paketin ohjelmien uusista ominaisuuksista löytyy tietoa täältä.Adobe esitteli samalla neljä uutta mobiilisovellusta, jotka on suunniteltu Applen laitteille. IPadille yhtiö toi luonnosten tekemiseen tarkoitetun Adobe Sketchin, tarkkuutta vaativaan piirtämiseen suunnittellun Adobe Linen sekä kuvanmuokkaukseen tarkoitetun Adobe Photoshop Mixin (Terry Whiten videoesittely alla). IPhonelle julkaistiin vuorostaan Adobe Lightroom -sovellus, joka tuli saataville iPadille jo aiemmin.Adoben julkaisut eivät jääneet pelkästään ohjelmistoihin, vaan yhtiö julkaisi myös Inkin ja Sliden. Aiemmin Adonitin kehittämät kynä ja viivain tunnettiin koodinimillä Project Mighty ja Napoleon. Työkalusetti maksaa yhteensä 199,99 dollaria. Alla on Testedin laatima videoarvostelu.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
2 kommenttia
Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu (28.4.2017 12:34)
Apple Music -suoratoistopalvelu uudistuu jälleen tänä vuonna kun Applen iOS-mobiilikäyttöjärjestelmästä esitellään uusi versio. Asia tuli ilmi Bloombergin tekemästä henkilökuva-artikkelista, ....

Uutisarkisto