*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Legenda piti paikkansa: pelihauta löytyi New Mexicosta

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 28.4.2014 09:08

Legenda piti paikkansa: pelihauta löytyi New Mexicosta Microsoftin Xbox Entertainment Studiosin, Fuel Entertainmentin ja LightBox Interactiven arkeologiset kaivaukset ovat tuottaneet tulosta: E.T. löytyi New Mexicosta.
Raportoimme aikaisemmin tässä kuussa Xbox Entertainment Studiosin suunnitelmista suorittaa kaivauksia lähes 30 vuotta sitten suljetulla maankaatopaikalla. Tavoitteena oli selvittää pelihistoriallista dokumenttia varten, onko kyseinen paikka todella sama, johon urbaaniksi legendaksi muodostuneen tarinan mukaan Atari hautasi reilut kolme miljoonaa E.T.-pelikasettia yli 30 vuotta sitten.

Warner Communications oli hankkinut vuonna 1982 Atarille suurella rahalla pelioikeudet Steven Spielbergin uuteen elokuvaan E.T. The Extra-Terrestrial. Kiireellä julkaistu peli osoittautui kuitenkin flopiksi, ja Atarin kärsiessä huomattavia taloudellisia tappioita, se onnistui taianomaisesti hävittämään myymättä jääneet pelikasetit. Huhujen mukaan Atari hautasi häpeänsä Alamogordoon New Mexicoon.

Moninaisten hankaluuksien kautta Microsoft onnistui saamaan kaivausluvat alueelle, ja lopputulos on nähtävissä alla:Lopputulos (tai ainakin sopiva otos siitä) epäilemättä kuuluu pelihistorian museoon, mutta toisaalta maailma on nyt yhtä legendaa köyhempi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin (25.3.2017 18:56)
Google Talk tuli monille tunnetuksi mm. Gmailin lisäominaisuutena, josta käytettiin usein mm. nimeä Gchat. Jo yli kymmenen vuotta vanhan sovelluksen käyttäjiä on yritetty siirtää uuteen Hangouts-alustaan ....
Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla (25.3.2017 17:17)
Teslan perustaja ja toimitusjohtaja Elon Musk on julkaissut Twitterissä videon, jossa esitellään ensimmäistä koeajoa tulevan Model 3 -mallin myöhäisellä testiversiolla, niin kutsutulla julkaisuehdokkaalla ....
Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja (25.3.2017 16:56)
Unicode Consortium on julkaissut tulevat uudet ja uudistuneet emojit. Omia tunnereaktioita voi lähettää pian entistä paremmin älylaitteilla, kun uudet kuvat saapuvat Emoji 5.0 -paketissa. ....
Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti (24.3.2017 18:51)
Apple ei ole ainoa bitcoin-kiristyksen kohteeksi joutunut suuryritys, sillä myös 20th Century Foxilta ja Dreamworksilta on yritetty lypsää rahaa virtuaalivaluutan muodossa. Elokuvajättien ....
1 kommentti
Operaattori saa jatkossa myydä käyttäjien selailuhistorian mainostajille Operaattori saa jatkossa myydä käyttäjien selailuhistorian mainostajille (24.3.2017 13:06)
Republikaanienemmistöinen senaatti on ehdottanut muutosta lainsäädäntöön, joka sallisi operaattorien myydä käyttäjistään keräämää selailuhistoriaa ja muuta dataa suoraan mainostajille.
8 kommenttia

Uutisarkisto