*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung avasi oman museon

Kirjoittaja Valtteri Ahonen (Google+) @ 21.4.2014 12:42

Samsung avasi oman museon Samsung on avannut Koreaan oman innovaatiomuseoksi kutsumansa nähtävyyden.
Viisikerroksisen lasirakennelman sisään on kerätty näyttely aina sähkön keksimisestä Samsungin omiin viimeaikaisimpiin innovaatioihin. Museosta kirjoittaa muun muassa kiertelemään hieman ennen avajaisia päässyt Engadget.

Seoulin lähellä sijaitsevan Suwonin laidalla, Samsungin toimintojen sydämessä, toimivan museon on tarkoitus houkutella muun muassa koululaisryhmiä ja turisteja tutustumaan elektroniikan historiaan ja erilaisiin tärkeisiin saavutuksiin. Engadgetin mukaan tunnelma ja asettelu museossa oli yllättävän neutraali, eikä Samsung ole yrittänyt turhaan nostaa yrityksen nimeä esiin paikoissa joihin se ei kuulu.

Samsung Innovation Museumissa ei ole pelkästään tietoiskuja, vaan myös oikeita näyttelyesineitä, kuten esimerkiksi maailman ensimmäinen televisio. Tietysti yhtiö on saanut valikoida museoonsa historiasta sille parhaiten sopivat palat, mutta valehteluun tai muiden mustamaalaamiseen ei kuitenkaan sorruta. Innovaatiomuseo lienee yksi viimeaikojen mielenkiintoisimmista yrityksistä kiillottaa yrityksen imagoa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
9 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto