*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

WhatsApp kommentoi "tietoturva-akkoa" liioitelluksi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 13.3.2014 13:53 Kommentteja (1)

WhatsApp kommentoi "tietoturva-akkoa" liioitelluksi WhatsApp on odotetusti vastannut Bas Bosschertin kritiikkiin WhatsAppin Android-version viestien vaarantumisesta. Bosschert kertoi eilen, että on päässyt käsiksi SD-muistikortille tallennettuihin WhatsApp viesteihin toisella sovelluksella. Hän pääsi lukemaan kaapatut viestit WhatsAppin uusimmasta Android-versiosta.
WhatsAppin mukaan ongelmia on liioiteltu ja kaikkea ei ole raportoitu täsmälleen kuten on asian laita. Sen mukaan tavallisesti SD-muistikortilla tiedot eivät ole vaarassa, mutta ladattu virus tai haittaohjelma voi vaarantaa tiedot. Yhtiöstä kerrotaan, että uusin sovellusversio parantaa tietoturvaa ja käyttäjien tulisi pitäytyä tunnettujen valmistajien luotetuissa sovelluksissa.

Vaikka muistikortilta tietojen kopioiminen ei ole varsinaisesti WhatsAppin ongelma, niin tulisi yhtiön varmistaa, ettei kopioituja tietoja saada helposti muunnettua luettavaan muotoon. Tämä kohu varmistanee, että 19 miljardin dollarin arvoinen yhtiö keskittyy entistä enemmän tietoturvaan Facebookin alaisuudessa.

Tägit: Facebook WhatsApp
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.3.2014 10:56
jepualta
Vahvistamaton

Suosittelen vaihtoa Telegram sovellukseen, toimii hyvin ja on tietoturvallisempi kuin Whatsapp.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
9 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto