*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

WhatsApp kommentoi "tietoturva-akkoa" liioitelluksi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 13.3.2014 13:53 Kommentteja (1)

WhatsApp kommentoi "tietoturva-akkoa" liioitelluksi WhatsApp on odotetusti vastannut Bas Bosschertin kritiikkiin WhatsAppin Android-version viestien vaarantumisesta. Bosschert kertoi eilen, että on päässyt käsiksi SD-muistikortille tallennettuihin WhatsApp viesteihin toisella sovelluksella. Hän pääsi lukemaan kaapatut viestit WhatsAppin uusimmasta Android-versiosta.
WhatsAppin mukaan ongelmia on liioiteltu ja kaikkea ei ole raportoitu täsmälleen kuten on asian laita. Sen mukaan tavallisesti SD-muistikortilla tiedot eivät ole vaarassa, mutta ladattu virus tai haittaohjelma voi vaarantaa tiedot. Yhtiöstä kerrotaan, että uusin sovellusversio parantaa tietoturvaa ja käyttäjien tulisi pitäytyä tunnettujen valmistajien luotetuissa sovelluksissa.

Vaikka muistikortilta tietojen kopioiminen ei ole varsinaisesti WhatsAppin ongelma, niin tulisi yhtiön varmistaa, ettei kopioituja tietoja saada helposti muunnettua luettavaan muotoon. Tämä kohu varmistanee, että 19 miljardin dollarin arvoinen yhtiö keskittyy entistä enemmän tietoturvaan Facebookin alaisuudessa.

Tägit: Facebook WhatsApp
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.3.2014 10:56
jepualta
Vahvistamaton

Suosittelen vaihtoa Telegram sovellukseen, toimii hyvin ja on tietoturvallisempi kuin Whatsapp.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Applekaan ei pysty haastamaan Spotifyta? Jää tilaajamäärissä jälkeen Applekaan ei pysty haastamaan Spotifyta? Jää tilaajamäärissä jälkeen (8.12.2016 11:09)
Vuoden 2015 kesällä lanseerattu Apple Music -suoratoistopalvelu on kerännyt tähän mennessä 20 miljoonaa tilaajaa. Pitempään markkinoilla toimineella Spotifylla on syyskuussa päivitetyn tilastotiedon ....
Tällä reseptillä Microsoft ja Intel puskevat PC:n uudelleen kasvu-uralle Tällä reseptillä Microsoft ja Intel puskevat PC:n uudelleen kasvu-uralle (8.12.2016 10:03)
Microsoft ja Intel esittelivät WinHEC-tapahtumassa Kiinassa uutta Project EVO -hanketta, jonka avulla IT-jätit yrittävät määritellä miten PC-valmistajien tulisi parantaa ensi vuoden tietokonemalleja. ....
Microsoft herättää kuolleen hankkeen henkiin: Windowsista tulossa ARM-versio Microsoft herättää kuolleen hankkeen henkiin: Windowsista tulossa ARM-versio (8.12.2016 09:30)
Muutama vuosi sitten Microsoft yritti tuoda täysiverisen Windows 8:n ARM-pohjaisten tietokoneiden ja tablettien saataville, mutta projekti kuivui kasaan hyvin nopeasti. Nyt Microsoft yrittää ....
Apple mullistaa elokuvamarkkinat? Iskee elokuvateattereiden apajille Apple mullistaa elokuvamarkkinat? Iskee elokuvateattereiden apajille (8.12.2016 08:58)
Elokuvien julkaisukaava voi mennä lähitulevaisuudessa kokonaan uusiksi, sillä Bloombergin saamien tietojen mukaan Apple neuvottelisi Hollywoodin suurimpien studioiden kanssa oikeuksista tuoda ....
PlayStation 4:n voittokulku jatkuu – Jo yli 50 miljoonaa myytyä konsolia PlayStation 4:n voittokulku jatkuu – Jo yli 50 miljoonaa myytyä konsolia (7.12.2016 18:31)
Sony on onnistunut myymään jo yli 50 miljoonaa PlayStation 4 -pelikonsolia. Lukemaan sisältyy niin vuonna 2013 lanseeratun PlayStation 4:n myynti kuin tänä syksynä esitellyn PlayStation 4 Pron myyntikin. ....

Uutisarkisto