*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Edge Online: Sonyn virtuaalijärjestelmä jo kolmannen osapuolen kehittäjillä

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 12.3.2014 17:05

Edge Online: Sonyn virtuaalijärjestelmä jo kolmannen osapuolen kehittäjillä Aikaisemmin tällä viikolla raportoimme Sonyn ilmoittaneen esitelmästä ensi viikon pelikehittäjien konferenssissa, joka osuisi yhteen aikaisempien huhujen kanssa, joiden perusteella Sony tulee esittelemään tapahtumassa uudet virtuaalilasinsa. Tuoreimmat tiedot vaikuttavatkin vahvistavan huhut.
Edge Online uutisoi tänään saamistaan sisäpiirin tiedoista, joiden mukaan Sony olisi todella julkistamassa virtuaalijärjestelmänsä ensi tiistaina San Franciscossa pelikehittäjien konferenssissa (GDC, Game Developers Conference). Tietojen väitetään olevan peräisin kolmannen osapuolen kehittäjiltä, joille laitteen prototyyppi on jo toimitettu. Heidän mukaansa Sonyn virtuaalilasit ovat jo huomattavasti paremmat kuin Oculus Riftin ensimmäinen versio ja sijoittuvat jotakuinkin samalle tasolle Oculuksen uuden Crystal Cove -kehittäjäpaketin kanssa. Ohjelmistoa Sonyn laitteelle ei vielä liiemmälti ole, mutta jonkinlainen demonstrointi olisi kaikesta huolimatta tarjolla ensi viikolla.

Lähteen tietojen mukaan Sony ei myöskään aio painostaa virtuaalijärjestelmäänsä alustana kehittäjille, vaan tiedostaa sen olevan tällä hetkellä marginaalinen mutta hyvin potentiaalinen kehitysala. Toisaalta Sonyn ei välttämättä kannattaisi jäädä lepäilemään laakereillaan: Oculus VR nimittäin palkkasi vastikään Valven virtuaalitodellisuuskonkarin Atman Binstockin johtamaan uutta Seattlen-tiimiään. Pieni kilpailu voisikin piristää virtuaalilaitteiden kehitystä - Sonylla olisi ainakin näistä kahdesta enemmän resursseja satsattavaksi virtuaalitodellisuuden tuomiseen joka olohuoneeseen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kumpi kannattaa ostaa, Nokia 8 vai OnePlus 5? Kumpi kannattaa ostaa, Nokia 8 vai OnePlus 5? (17.8.2017 14:26)
HMD Globalilta on viime vuoden lopusta lähtien odotettu kieli pitkällä lippulaivapuhelinta, joka näyttäisi millaista rautaa Nokia-puhelimet parhaimmillaan ovat. Sellainen puhelin esiteltiin ....
7 kommenttia
Apple pistää rahat pöytään – Hyökkää Netflixiä vastaan omilla tuotannoilla Apple pistää rahat pöytään – Hyökkää Netflixiä vastaan omilla tuotannoilla (17.8.2017 11:52)
Apple aikoo sijoittaa tulevan vuoden aikana miljardi dollaria TV-ohjelmien hankintaan ja tuotantoon, kertoo Wall Street Journal. Yhtiö on jo pidemmän aikaa puhunut palveluliiketoiminnan kasvattamisesta, ....
1 kommentti
Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista Tältä näyttää LG:n V30 – Yksi syksyn kiinnostavimmista älypuhelimista (17.8.2017 11:08)
Useiden Android-vuotojen takuuvarma lähde, Evan Blass, on julkaissut Twitter-tilinsä kautta lehdistökuvan myöhemmin tässä kuussa esiteltävästä LG V30 -lippulaivapuhelimesta. Kuten odottaa saattoi, ....
Teknologiayhtiöt nousivat vastarintaan – Siivoavat valkoisen ylivallan kannatuksen piiloon Teknologiayhtiöt nousivat vastarintaan – Siivoavat valkoisen ylivallan kannatuksen piiloon (17.8.2017 09:41)
Yhdysvalloissa poliittinen keskustelu on kiihtynyt Charlottesvillen levottomuuksien seurauksena. Virginialaiseen kaupunkiin julistettiin hätätila äärioikeiston mielenosoituksen takia, jotta ....
3 kommenttia
Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla (16.8.2017 22:03)
HMD Global on laajentanut Android-pohjaisten Nokia-puhelimien valikoimaa neljännellä mallilla. Uusi Nokia 8 edustaa yhtiön tuoteportfolion ylempää hintaluokkaa ja sen luvataan haastavan muut ....
3 kommenttia

Uutisarkisto