*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony ilmoitti tapahtumasta tulevassa pelikehittäjien konferenssissa - joko PlayStationin virtuaalilasit tulevat julki?

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 10.3.2014 18:16

Sony ilmoitti tapahtumasta tulevassa pelikehittäjien konferenssissa - joko PlayStationin virtuaalilasit tulevat julki? Mikäli huhut pitävät paikkansa, Sony saattaa julkistaa uuden virtuaalilaitteensa jo ensi viikolla.
Huhut Sonyn PlayStation 4 -pelikonsolilleen kehittämistä virtuaalilaseista ovat kiertäneet internetissä jo pitkään. Viimeisimmät kuulopuheet tulivat väitetyltä sisäpiiriläiseltä, joka kertoi valmistajan suunnittelevan lasien julkistamista ensi viikolla 17. maaliskuuta alkavassa pelikehittäjien konferenssissa (GDC, Game Developers Conference) San Franciscossa.

Konferenssin ohjelma on nyt julkaistu, ja sen mukaan Sony Computer Entertainment (SCE) osallistuu tapahtumaan "innovointia PlayStationilla sekä pelaamisen tulevaisuutta" käsittelevällä esityksellään, joka on listattu ensi viikon tiistaille 18. maaliskuuta. Puhujiksi esitykseen on ilmoitettu SCE:n Amerikan-osaston päällikkö Richard Marks, vanhempi ohjelmistosuunnittelija Anton Mikhailov ja SCE:n Worldwide Studiosin puheenjohtaja Shuhei Yoshida.

Esitelmän tarkasta sisällöstä ei ole tietoa, mutta kaikki merkit odotetulle julkistukselle olisivat kohdillaan - jäämme siis odottamaan, joko Sony lähtee julkisesti mukaan virtuaalisuuden hyödyntämiseen peleissä, ja mikäli näin käy, miten japanilaisyhtiön laite vertautuu esimerkiksi Oculus Rift -virtuaalilaseihin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto