*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony ilmoitti tapahtumasta tulevassa pelikehittäjien konferenssissa - joko PlayStationin virtuaalilasit tulevat julki?

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 10.3.2014 18:16

Sony ilmoitti tapahtumasta tulevassa pelikehittäjien konferenssissa - joko PlayStationin virtuaalilasit tulevat julki? Mikäli huhut pitävät paikkansa, Sony saattaa julkistaa uuden virtuaalilaitteensa jo ensi viikolla.
Huhut Sonyn PlayStation 4 -pelikonsolilleen kehittämistä virtuaalilaseista ovat kiertäneet internetissä jo pitkään. Viimeisimmät kuulopuheet tulivat väitetyltä sisäpiiriläiseltä, joka kertoi valmistajan suunnittelevan lasien julkistamista ensi viikolla 17. maaliskuuta alkavassa pelikehittäjien konferenssissa (GDC, Game Developers Conference) San Franciscossa.

Konferenssin ohjelma on nyt julkaistu, ja sen mukaan Sony Computer Entertainment (SCE) osallistuu tapahtumaan "innovointia PlayStationilla sekä pelaamisen tulevaisuutta" käsittelevällä esityksellään, joka on listattu ensi viikon tiistaille 18. maaliskuuta. Puhujiksi esitykseen on ilmoitettu SCE:n Amerikan-osaston päällikkö Richard Marks, vanhempi ohjelmistosuunnittelija Anton Mikhailov ja SCE:n Worldwide Studiosin puheenjohtaja Shuhei Yoshida.

Esitelmän tarkasta sisällöstä ei ole tietoa, mutta kaikki merkit odotetulle julkistukselle olisivat kohdillaan - jäämme siis odottamaan, joko Sony lähtee julkisesti mukaan virtuaalisuuden hyödyntämiseen peleissä, ja mikäli näin käy, miten japanilaisyhtiön laite vertautuu esimerkiksi Oculus Rift -virtuaalilaseihin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö (21.10.2017 12:00)
Creative tunnetaan parhaiten muun muassa äänikorteistaan, kuulokkeistaan, kaiuttimistaan ja kannettavista soittimistaan. Nyt yhtiö on päättänyt lähteä kokeilemaan siipiään myös pelinäppäimistöjen parissa. ....
Verkkokauppa.com avaa jättimyymälän Turun lähelle Verkkokauppa.com avaa jättimyymälän Turun lähelle (20.10.2017 17:28)
Heinä-syyskuun tuloksen julkistanut Verkkokauppa.com kertoo avaavansa Turun lähistöllä sijaitsevaan Raisioon uuden jättimyymälän, jonka tarkoituksena on palvella Varsinais-Suomen alueella asuvia. ....
1 kommentti
Näin Netflixin kallistuminen vaikuttaa sinuun Näin Netflixin kallistuminen vaikuttaa sinuun (20.10.2017 14:48)
Netflix on lähettänyt suomalaisille asiakkaille sähköpostia, jossa tiedotetaan suoratoistopalvelun tulevasta hintakorotuksesta. AfterDawn uutisoi Netflixin kuukausimaksun nousemisesta kaksi viikkoa sitten. ....
4 kommenttia
Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta (20.10.2017 13:10)
Kuluvalla viikolla tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä kun Apple on viimeksi päivittänyt pienikokoisen Mac mini -tietokoneen. Päivitysten puuttumisen takia Applen on kuviteltu jo lopettaneen ....
Lukkomarkkinat murroksessa – Maineikas Assa Abloy osti älykotiosaamista Lukkomarkkinat murroksessa – Maineikas Assa Abloy osti älykotiosaamista (20.10.2017 11:24)
IoT ei ole selvästikään jäämässä pelkäksi markkinatrendiksi, vaan se näyttäisi ainakin joillakin aloilla olevan kasvua kiihdyttävä voima. Näin näyttäisi käyvän ainakin lukkomarkkinoilla, sillä ....

Uutisarkisto