*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 20.2.2014 19:26

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä Oletko kulmakuntasi kovin nyrkkisankari Super Street Fighter 4 -pelissä? Pyyhitkö säännönmukaisesti lattiaa vastustajillasi PlayStation 3- tai Xbox 360 -konsolilla pelatessa? Nyt voit tienata rahaa Virgin Gamingin isännöimissä verkko-otteluissa.
Polygon raportoi tänään Capcomin ja Virgin Gamingin yhteistyöstä rahaotteluiden järjestämisessä maineikkaassa Super Street Fighter 4 -mätkintäpelissä. Otteluihin voi osallistua PlayStation 3- sekä Xbox 360 -pelikonsoleilla, ja tuetuiksi ottelumuodoiksi ilmoitetaan kaksintaistelut tai liigojen muodostaminen 32 pelaajan rajaan saakka.

Ottelut järjestetään Virgin Gaming -sivuston SSF4-kirjautumissivun kautta. Voittajien rahapalkinnot tallennetaan automaattisesti pelaajatilille, josta niitä voidaan käyttää otteluihin panostamiseen tai rahan siirtämiseen käyttäjän pankkitilille. Virgin Gaming järjestää myös palvelun, joka hakee ottelijoita samalta alueelta viiveen minimoimiseksi sekä arvioi pelaajien taitotason reilujen otteluiden takaamiseksi.

Virgin Gaming luonnehtii palveluaan taitopohjaiseksi kisaamiseksi, jolloin otteluihin liittyvää rahallista panostusta ei voida määritellä lain mukaan luvattomaksi vedonlyönniksi tai uhkapeliksi. Palvelun käyttöehdoissa tosin mainitaan erikseen, että mikäli käyttäjän osavaltion tai maan lainsäädäntö kieltää rahasta pelaamisen, palvelua ei voida tarjota.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
13 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
3 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto