*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 20.2.2014 19:26

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä Oletko kulmakuntasi kovin nyrkkisankari Super Street Fighter 4 -pelissä? Pyyhitkö säännönmukaisesti lattiaa vastustajillasi PlayStation 3- tai Xbox 360 -konsolilla pelatessa? Nyt voit tienata rahaa Virgin Gamingin isännöimissä verkko-otteluissa.
Polygon raportoi tänään Capcomin ja Virgin Gamingin yhteistyöstä rahaotteluiden järjestämisessä maineikkaassa Super Street Fighter 4 -mätkintäpelissä. Otteluihin voi osallistua PlayStation 3- sekä Xbox 360 -pelikonsoleilla, ja tuetuiksi ottelumuodoiksi ilmoitetaan kaksintaistelut tai liigojen muodostaminen 32 pelaajan rajaan saakka.

Ottelut järjestetään Virgin Gaming -sivuston SSF4-kirjautumissivun kautta. Voittajien rahapalkinnot tallennetaan automaattisesti pelaajatilille, josta niitä voidaan käyttää otteluihin panostamiseen tai rahan siirtämiseen käyttäjän pankkitilille. Virgin Gaming järjestää myös palvelun, joka hakee ottelijoita samalta alueelta viiveen minimoimiseksi sekä arvioi pelaajien taitotason reilujen otteluiden takaamiseksi.

Virgin Gaming luonnehtii palveluaan taitopohjaiseksi kisaamiseksi, jolloin otteluihin liittyvää rahallista panostusta ei voida määritellä lain mukaan luvattomaksi vedonlyönniksi tai uhkapeliksi. Palvelun käyttöehdoissa tosin mainitaan erikseen, että mikäli käyttäjän osavaltion tai maan lainsäädäntö kieltää rahasta pelaamisen, palvelua ei voida tarjota.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman (20.7.2017 23:10)
OnePlus on julkaissut päivityksen OnePlus 5 -huippupuhelimelleen. Oxygen OS 4.5.6 on kuitenkin vain minimaalinen päivitys, joka ainoastaan korjaa yhden, mutta mahdollisesti sitäkin kohtalokkaamman ongelman. ....
Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa (20.7.2017 12:16)
Älypuhelinbuumin laantuessa teknologiayhtiöiden fokus on siirtynyt levittämään langattoman tiedonsiirron mahdollisuuksia arkipäiväisempiin laitteisiin, joissa tiedonkäsittelyllä saadaan aikaa ....
6 kommenttia
Facebook haastaa jälleen foorumit – Esitteli uuden viestintäkanavan Facebook haastaa jälleen foorumit – Esitteli uuden viestintäkanavan (20.7.2017 11:30)
Facebook on ottanut käyttöön jälleen uuden yhteisöllisen ominaisuuden, jonka avulla kiinnostavat henkilöt, yhteisöt tai brändit voivat olla tiiviimmin yhteydessä faneihinsa. Ominaisuuden nimi ....
Apple paljastaa tutkimustietojaan julkisesti – Yrittää houkutella tutkijoita Apple paljastaa tutkimustietojaan julkisesti – Yrittää houkutella tutkijoita (20.7.2017 09:07)
Apple harvemmin puhuu julkisesti mitä kaikkea sen tuotekehityslaboratorioissa oikein puuhataan, mikä on hankaloittanut esimerkiksi tutkijoiden rekrytointia. Monet huippututkijat haluavat julkistaa ....
Apple julkaisi iOS 10.3.3-version iPhonelle ja iPadille Apple julkaisi iOS 10.3.3-version iPhonelle ja iPadille (19.7.2017 23:20)
Apple on julkaissut mobiilialustastaan uuden version kaikkien kuluttajien saataville. Uusi versio on nyt tarjolla kaikille iOS 10:tä tukeville laitteille. Päivityksen voi asentaa iPhonelle, ....

Uutisarkisto