*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 20.2.2014 19:26

Virgin Gaming tarjoaa mahdollisuuden otella rahasta Super Street Fighter 4 -pelissä Oletko kulmakuntasi kovin nyrkkisankari Super Street Fighter 4 -pelissä? Pyyhitkö säännönmukaisesti lattiaa vastustajillasi PlayStation 3- tai Xbox 360 -konsolilla pelatessa? Nyt voit tienata rahaa Virgin Gamingin isännöimissä verkko-otteluissa.
Polygon raportoi tänään Capcomin ja Virgin Gamingin yhteistyöstä rahaotteluiden järjestämisessä maineikkaassa Super Street Fighter 4 -mätkintäpelissä. Otteluihin voi osallistua PlayStation 3- sekä Xbox 360 -pelikonsoleilla, ja tuetuiksi ottelumuodoiksi ilmoitetaan kaksintaistelut tai liigojen muodostaminen 32 pelaajan rajaan saakka.

Ottelut järjestetään Virgin Gaming -sivuston SSF4-kirjautumissivun kautta. Voittajien rahapalkinnot tallennetaan automaattisesti pelaajatilille, josta niitä voidaan käyttää otteluihin panostamiseen tai rahan siirtämiseen käyttäjän pankkitilille. Virgin Gaming järjestää myös palvelun, joka hakee ottelijoita samalta alueelta viiveen minimoimiseksi sekä arvioi pelaajien taitotason reilujen otteluiden takaamiseksi.

Virgin Gaming luonnehtii palveluaan taitopohjaiseksi kisaamiseksi, jolloin otteluihin liittyvää rahallista panostusta ei voida määritellä lain mukaan luvattomaksi vedonlyönniksi tai uhkapeliksi. Palvelun käyttöehdoissa tosin mainitaan erikseen, että mikäli käyttäjän osavaltion tai maan lainsäädäntö kieltää rahasta pelaamisen, palvelua ei voida tarjota.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta (20.1.2018 20:14)
Tällä hetkellä älykaiuttimien kärkikastissa on oikeastaan vain kaksi kovan luokan kilpailijaa, Amazon ja Google. Molemmilla yhtiöillä on omat tuotesarjansa, joita yhdistää äänikomennoilla toimiva ....
OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 (19.1.2018 13:52)
Samsung Galaxy A -laitemalliston yläpäähän on ilmestynyt uusi tulokas, Galaxy A8. Puhelimen myynti alkoi Suomessa tänään suositushintaan 499 euroa eli se sijoittuu samaan hintaluokkaan OnePlus 5:n kanssa. ....
2 kommenttia
Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille (19.1.2018 12:59)
Musiikkipalvelu ei voi olla nykypäivänä pelkkä musiikkipalvelu, vaan ilmeisesti sen kylkeen pitää paketoida kaikkia muutakin sisältöä. Tai sitten musiikkipalveluiden kehittäjien päässä ei ole ....
WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen (19.1.2018 12:41)
WhatsApp ilmoitti jo hyvän aikaa sitten tavoitteekseen lyödä rahoiksi käyttäjiltä perittävän vuosimaksun sijaan yrityskäyttäjille myytävillä palveluilla. Tätä tavoitetta silmällä pitäen WhatsApp ....
iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse (18.1.2018 15:51)
Applen iOS-käyttöjärjestelmästä on löytynyt vaatimattomalta vaikuttava bugi, jolla on kuitenkin ärsyttäviä seurauksia. Sitä hyödyntämällä voi kaataa kenen tahansa iPhonen pelkän tekstiviestin avulla. ....

Uutisarkisto