*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 4:n käyttäjät raportoivat oudosta näytön sotkevasta viasta

Kirjoittaja Juha Tuppi (Google+) @ 3.2.2014 18:14

PlayStation 4:n käyttäjät raportoivat oudosta näytön sotkevasta viasta Sonyn PlayStation 4 -pelikonsoli ei vieläkään ole täysin vapaa lapsentaudeistaan - uusin havaittu vika tuo näytölle omituisia ruutuja.
Yhdysvaltojen PlayStation-yhteisön foorumilla ja Reddit-sivustolla on raportoitu uudesta PlayStation 4 -konsolissa ilmenneestä viasta. Asiasta ilmoittaneet käyttäjät ovat kertoneet ääniongelmista, peliohjaimen toimimattomuudesta ja ruutujen ilmaantumisesta näytölle. Vika vaikuttaa ilmenevän heti käynnistettäessä konsolia tai eri pelien yhteydessä.

Vian on arveltu liittyvän näytönohjaimeen tai konsolin laiteohjelmistoon. Tällä hetkellä ongelmaan ei ole tiedossa selkeää ratkaisua, ja mikäli käyttäjät törmäävät vikaan, heitä kehotetaan kääntymään Sonyn puoleen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
13 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
3 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto