*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Anssi Kela vastasi Spotify-kirjoituksen synnyttämään kritiikkiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 14.11.2013 11:46

Anssi Kela vastasi Spotify-kirjoituksen synnyttämään kritiikkiin Suomalainen laulaja-lauluntekijä Anssi Kela on kirjoittanut uuden blogikirjoituksen, jossa hän pui marraskuun alussa julkaistun Spotify-tekstin vastaanottoa ja vastaa sen synnyttämään kritiikkiin.
Kelan mukaan varsinaisten Spotify-rojaltien lisäksi hän saa Teostolta erillisen soittokertoihin perustuvan korvauksen, koska hän tekee itse omat kappaleensa. Muussa tapauksessa hänen tienestinsä rajoittuisivat pelkästään Spotify-rojalteihin. Kela ei osaa tarkalleen sanoa kuinka suuri Teoston maksama korvaus on, mutta ilmeisesti summa jää Spotify-rojalteja (Levottoman tytön reippaalla miljoonalla soitolla n. 2 340 euroa) selvästi pienemmäksi.

Tekstissään Kela huomauttaa, ettei hänen kirjoituksessa ollut tarkoitus pohtia onko hän korvauksiin tyytyväinen vai ei. Tarkoituksena oli kertoa kaikille avoimesti faktat, eli kuinka paljon Spotifylla oikein tienaa per kuuntelukerta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! (8.12.2017 22:37)
Vuoden 2016 kesällä julkaistu Pokemon Go on onnistunut pitämään kymmenet miljoonat ihmiset kävelemässä pitkin maita ja mantuja jo puolentoista vuoden ajan. Pelin kehittäjä Niantic on aktiivisesti ....
Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin (8.12.2017 15:57)
Elon Musk paljasti torstaina pidetyssä yksityistilaisuudessa, että Tesla kehittää parhaillaan omaa tekoälylaskentaan suunniteltua piiriä, jolla voitaisiin suorittaa itsestään ajavan auton edellyttämät ....
1 kommentti
Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa (8.12.2017 15:22)
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, ....
Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin (8.12.2017 13:21)
Koolla on väliä, mitä tulee älypuhelimien akkuihin. Uutta iPhonea havitteleville onkin luvassa iloisia uutisia, sillä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ounastelee uusimmassa raportissaan ....
Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja (8.12.2017 11:10)
Windows 10:lle ensi vuoden huhtikuussa julkaistava Redstone 4 -ohjelmistopäivitys tulee sisältämään parannetun virranhallinnan ja tuen eSIM-teknologialle. Ajatuksena on kehittää käyttöjärjestelmää ....

Uutisarkisto