*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Kuvissa DigiExpon laiteuutuudet

Kirjoittaja Sami Koivunen (Google+) @ 4.11.2013 18:49 Kommentteja (3)

Kuvissa DigiExpon laiteuutuudet Vuosittainen DigiExpo-tapahtuma järjestettiin viime viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Päähuomion kohteena olivat pelit ja eritoten Xbox Onen ja PlayStation 4:n ensiesittelyt Suomessa. Kymmenettä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi lähes 56 tuhatta kävijää kolmen päivän aikana.
Tapahtumassa oli esillä lukuisia pelikehittäjiä ja retro-osastolla pääsi tutustumaan myös alan historiaan. Mobiilialasta kiinnostuneille tapahtuma tarjosi konsolien lisäksi myös esittelyjä muun muassa Applen, Nokian ja Samsungin tuoreista laitejulkaisuista.

Applen iPhone-malliston uusin sukupolvi tarjoaa kultaisen vaihtoehdon.iPhone 5s sisältää muun muassa sormenjälkitunnistimen. Testikäytössä tunnistimen käyttöönotto kesti hetken, mutta tämän jälkeen sormitunnistus onnistui helposti ja vaivatta joka kerta.Kuva iOS 7:n alkunäkymästä. Logoja on yksinkertaistettu ja väreissä on turvauduttu entistä enemmän pastellisävyihin.Pari viikkoa sitten esitelty iPad Air erottuu erityisesti kevyellä rakenteella ja miellyttävällä tuntumalla.iPad Air takaapäin.Yhtä aikaa Airin kanssa julkaistu iPad Mini oli myös esitteillä messuilla.Nokian Lumia 1520 on kilpailija muun muassa messuilla myös esitellylle Samsung Galaxy Note 3:lle. Pikaisessa testissä puhelimessa vakuuttivat erityisesti näyttö ja kameraominaisuudet.Lumioiden tyyli sopii erinomaisesti myös puhlettien kokoluokkaan.Kuvassa Lumia 2520 -tabletti yhdistettynä telakkaan. Telakka lisää käyttöaikaa jopa 5 tuntia, mutta on ostettava erikseen.Lumia 2520 toiselta puolelta.Tekstiilimäinen "Power Keyboard" sisältää kaksi USB-liitäntää, mutta hintaakin on 170 euroa.Lumia 1520 ja Lumia 2520 koteloituna telakkaan. Telakka taipuu kätevästi magneettien avulla kompaktiksi paketiksi.Nokian uusinta Lumia-mallistoa.Tapahtumassa oli esillä myös joitain uusia televisiomalleja. Valokeilassa olivat tietysti Full HD -resoluutiota tarkemmat mallit.Sonyn 4K -televisioiden esittelyä.Microsoft esitteli ensi vuonna Suomeen saapuvaa Xbox One -konsoliaan avoimesti toisin kuin Sony, joka piti PlayStation 4:n vielä visusti piilossa. Molemmat konsolit olivat kuitenkin avoinna pelikäyttöön messujen ajan.Uusi ohjain muistuttaa ulkoisesti Xbox 360:n ohjainta.Koko Xbox One -paketti vie reilusti tilaa television vierestä.Kuvat on otettu käyttämällä Sony Xperia Z1 -puhelimen kameraa. Tarkempi arvostelu Z1:n ominaisuuksista on luettavissa Puhelinvertailun sivuilta parin päivän kuluessa.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

14.11.2013 18:58

Pleikkaria ei suinkaan pidetty visusti piilossa, sitä pääsi jopa käpälöimään ainakin lauantaina sonyn ohjelman (Pleikkarin parhaat tai jotain vastaavaa) jälkeen.

24.11.2013 19:39

Perhana pääsi koko expo livahtaa ohi, olis muuten voinut käydäkkin.


- Always use protection. Safe browsing!

35.11.2013 6:02

Kylläpäs xbox onen ohjain näyttää pieneltä vai onko herralla vaan isot kädet?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
3 kommenttia

Uutisarkisto