*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple päivitti iWorkin: ilmaiseksi kaikille uusien Macien ostajille

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 23.10.2013 10:10

Apple päivitti iWorkin: ilmaiseksi kaikille uusien Macien ostajille Apple esitteli uusien tietokoneiden ja tablettien yhteydessä myös uudistetut iWork-toimisto-ohjelmat, jotka se tästä eteenpäin antaa uusien Mac-tietokoneiden ostajille ilmaiseksi. Yhtiö kertoi syyskuussa uusien iOS-laitteiden ostajien saavan ohjelmat myös ilmaiseksi.
Yhtiö sanoo tuoreimman iWork-päivityksen olevan ohjelmiston historian suurin. 64-bittinen iWork tuo mukanaan esimerkiksi täyden tiedostotuen kaikille laitteille sekä uudistetun käyttöliittymän. Mac-tietokoneilla iWork-ohjelmien reunaan on sijoitettu kontekstitietoinen muokkausnäkymä, josta löytyy kaikki muokkaukseen tarvittavat työkalut.

Uuden Numbers-taulukkolaskentaohjelman avulla voidaan luoda interaktiivisia kaavioita, jotka esittävät muutoksia aiempaa konkreettisemmin.

Ohjelmista löytyy myös jakomahdollisuus, jonka ansiosta tiedostoja voi jakaa ystävien tai työkavereiden kesken sähköpostitse. Vastaanottajan saama linkki ohjautuu iWork for iCloudiin, josta hän voi muokata dokumenttia. Hän ei tarvitse Apple ID -tunnuksia.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! (8.12.2017 22:37)
Vuoden 2016 kesällä julkaistu Pokemon Go on onnistunut pitämään kymmenet miljoonat ihmiset kävelemässä pitkin maita ja mantuja jo puolentoista vuoden ajan. Pelin kehittäjä Niantic on aktiivisesti ....
Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin (8.12.2017 15:57)
Elon Musk paljasti torstaina pidetyssä yksityistilaisuudessa, että Tesla kehittää parhaillaan omaa tekoälylaskentaan suunniteltua piiriä, jolla voitaisiin suorittaa itsestään ajavan auton edellyttämät ....
1 kommentti
Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa (8.12.2017 15:22)
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, ....
Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin (8.12.2017 13:21)
Koolla on väliä, mitä tulee älypuhelimien akkuihin. Uutta iPhonea havitteleville onkin luvassa iloisia uutisia, sillä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ounastelee uusimmassa raportissaan ....
Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja (8.12.2017 11:10)
Windows 10:lle ensi vuoden huhtikuussa julkaistava Redstone 4 -ohjelmistopäivitys tulee sisältämään parannetun virranhallinnan ja tuen eSIM-teknologialle. Ajatuksena on kehittää käyttöjärjestelmää ....

Uutisarkisto