*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Instagramin käyttäjät latasivat vuorokaudessa yli viisi miljoonaa videota

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 24.6.2013 11:05

Instagramin käyttäjät latasivat vuorokaudessa yli viisi miljoonaa videota Instagram laajeni viime viikolla valokuvista liikkuvaan kuvaan mahdollistettuaan 15 sekunnin videopätkien kuvaamisen ja jakamisen.
Lähtö on ollut lentävä, sillä palvelussa jaettiin ensimmäisen 24 tunnin aikana yli viisi miljoonaa videopätkää. Parhaimmillaan palvelun lisättiin yhdessä minuutissa 40 tunnin edestä videota. Uudella aluevaltauksella Instagram, jonka nykyisin omistaa yhteysöpalvelu Facebook, yrittää laittaa kampoihin Twitterin kehittämälle Vinelle.

Instagramin etuna on sen jo valokuvilla saavuttama suosio: sillä on 130 miljoona aktiivista käyttäjää. Vinen käyttäjiä on kesäkuun alussa julkistettujen lukujen mukaan 13 miljoonaa. Instagramin video-ominaisuus toimii sekä iOS:llä että Androidille. Vine tuli Android-käyttäjien saataville aiemmin tässä kuussa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2 Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2 (25.10.2016 17:56)
Kiinalainen Xiaomi on tänään julkaissut 5,7 tuuman Mi Note 2 -huippuälypuhelimen. Mi Note 2 on varusteltu 2560×1440 pikselin näytöllä, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä, 4070 milliampeeritunnin ....
WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön (25.10.2016 11:20)
WhatsApp on ottamassa videopuhelut käyttöön, kertoo Android Police -verkkosivusto. WhatsApp ei ole itse viestinyt asiasta mitään, mutta ominaisuus on saatu toimimaan Android-sovelluksen uusimmilla ....
Aina ei Applekaan onnistu – myynti -70 % Aina ei Applekaan onnistu – "myynti -70 %" (25.10.2016 10:52)
Markkinatutkimusyhtiö IDC:n raportin mukaan Apple Watch -älykellon kappalemääräinen myynti putosi heinä-syyskuun aikana jopa 70 prosenttia. Samankaltaiseen suuntaan kehitys on kulkenut monella ....
Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista (25.10.2016 09:22)
Yksi kuumimmista nousevista tähdistä start up -kentällä on kiistatta AR-laseja kehittävä Magic Leap, joka on parissa vuodessa saanut hankittua pääomia noin 1,39 miljardia dollaria. Magic Leap ....
Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta (25.10.2016 08:20)
Apple on julkaissut iOS 10.1 -päivityksen mobiililaitteilleen. Uuden käyttöjärjestelmäversion voi ladata iPhoneensa tai iPadiinsa Asetukset-sovelluksen kautta (Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys). ....

Uutisarkisto